lauantai 7. tammikuuta 2017

Pikkuisen pehmeyttä makuuhuoneeseenMakuuhuone on tällä hetkellä sisustuksen suhteen lempipaikkani kotona. Makkarista löytyy paljon itse tehtyä ja tuunattua, ja on ollut kiva nähdä, miten ne kaikki lopulta sopivat yhteen. Sängynpääty on itse tehty, vieressä oleva sininen lipasto itse korjailtu ja tuunattu, ja tänään löysin kaapista vielä äidin käsin kutoman peiton pehmeyttä tuomaan.


Sängyltä on puuttunut yövalot, mutta sopivia ei ole oikein tullut vastaan. Valmiina löytyi kaksi klipsullista valaisinta, joista toinen lojui kaapissa joutilaana ja toinen käytössä keittiön avohyllyllä. Ruuvasin sängynpäädyn taakse pienet vanerilevyt, joihin klipsut saa kiinni, ja niin on tämä nolla euron uudistus valmis.
Äidin kutoma villapeittokin pääsi pitkästä aikaa käyttöön. Nyt sen uskaltaa taas nostaa sängylle, kun koirilla ei ole sinne enää pääsyä. Niiden tassut tekivät peittoon langannousuja, mutta eivätpä tee enää. Peitto taitaa olla hienoin omistamani käsin tehty asia.Langanvetojen vuoksi olin säästellyt peittoa niin, että se pääsi aivan unohtumaan. Pitäisikö tehdä uusi shoppailukierros kaapeille ja katsoa, josko löytyisi taas jotakin jännää!


15 kommenttia:

 1. Mukavannäköinen makkari! Kkelpaa kölliä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Nyt on kyllä kiva kölliä ja nojailla, kun on sängynpäätykin saatu seinälle asti! Meni vain muutama kuukausi :) Maailmanennätysaika!

   Poista
 2. Onpa kaunista teidän makkarissa nyt. Ihanan pehmeät sävyt siellä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo viltti tuo yllättävän paljon pehmeyttä kokonaiseen huoneeseen! Ehkä voisi vielä laittaa pari isoa tyynyä tuota sängynpäätyä vasten, niin tulisi vielä vähän lisää pehmeyttä ja muhkeutta. Rupesin ahnehtimaan :)

   Poista
 3. Huomioni kiinnitti tosi kaunis sävy seinässä, tuollaista ei usein näe. <3 kotoisaa ja omannäköistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Seinän sävy on Tikkurilan Aalto, se on sellainen maltillinen vihreä, ehkä vähän harmaaseen taittava.

   Minusta nyt viime vuonna näkyi aika paljon vastaavia vihreitä, ja sillä tavalla tähän sävyyn itsekin tykästyttiin. Tai alkuun suunniteltiin tummaa petroolia, mutta kun sävyä jäi jahkailemaan, se vain laimeni ja laimeni :)

   Poista
 4. Kyllä on komea sänky, pääty aah mikä ihanuus. Ihana toi peitto ja on arvokas, käsintehty.Lamputkin sopivat hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! :) Nyt on kiva, kun uskaltaa pitää peittoakin taas esillä, kun koirat ei mene sitä tuhoamaan.

   Lamput oli ihan passelit tähän väliin! Yöpöydän valot oli myös olleet meidän ostoslistalla, mutta tuntui jotenkin niin vaikealta valita mitään. Nämä löytyivät valmiina ja tuntuvat ajavan asiansa.

   Poista
 5. Aivan upea tuo äitisi tekemä peitto, vau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Tässä kävi sellainen tuuri, että äiti oli tehnyt minulle ja siskolle molemmille omat peitot. Tämä oli alun perin tarkoitettu siskolle, joka saikin ensin valita, ja meni vaihtamaan :)))) Minulle tarkoitettu peitto oli punainen; sisko tykästyi sen pehmeään materiaaliin.

   Poista
  2. Punainen peittokin oli tosi ihana, mutta tykkäsin tästä kuviosta ja värityksestä vielä enemmän.

   Poista
 6. Aivan ihania kuvia. Ja viltti-suurta rakkautta,silmä lepää. kyllä sinulla on taitava äiti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Äiti on kyllä tosi taitava käsityöihminen. Tämä oli kai tehty jossakin käsityökurssilla (jossa on kutomapuut).

   Poista
 7. Kaunis makuuhuone ja tuo äitisi tekemä viltti on vaan niin ihana!

  VastaaPoista

Mukava, kun jätit jälkesi!