perjantai 6. tammikuuta 2017

Loppiainen ja joulu takanaNyt se on virallista: jouluaika on vihdoin ohi! Mikä jouluaiheinen rilluttelu ja lällätys varmaan syyskuulta asti: ihme on, että olemme selvinneet tänne asti hengissä!


Joulukuusi on jo ajat sitten siirtynyt parvekkeelle toimittamaan tavallisen kasvin virkaa, ja epämääräinen läjä joulurompetta raijattiin jo ennen uuttavuotta takaisin koristelaatikkoon. Pari valotähteä jäi vielä jäljelle, mutta nekin saavat lähteä tänään. Jotkut odottelevat Nuutin päivään, ja sinnehän se sanonnan mukaankin joulu loppuukin, mutta minusta joulun juhlistaminen tammikuun puolivälille on jo tuskaa. Ihan sama kuin jos juhlistaisi juhannusta vielä elokuussa, juhannussalko tanassa ja koivupuut oven pielissä.Syksy tuntui tänä vuonna jotenkin aivan erityisen riipivän ankealta, ja kevään odottaminen alkoikin varmaan jo lokakuussa. Nyt jo tammikuun alkupuolella tuntuu, että valon määrä on selkeästi lisääntynyt. Nettipäivyrin mukaan aurinko on tänään noussut kaksi minuuttia eilistä aikaisemmin ja laskee kolme minuuttia eilistä myöhemmin; huomenna tilanne on taas entistä parempi. Se jos mikä on hyvä asia!


2 kommenttia:

  1. Makkarissa on semmonen hyvällä tavalla hotellimainen tunnelma, semmonen boutique-tyylinen 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa kiva kuulla! Meillä itse asiassa olikin tällä kertaa hakusessa makuuhuoneeseen vähän sellainen hienostuneempi tyyli! :) Alkuunhan suunniteltiin tuohon seinälle väriksi oikein tummaa petroolia, mutta ei se ehkä olisi tuonne sopinut. Liian raju!

      Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!