keskiviikko 18. tammikuuta 2017

Juhlan kunniaksiTaas ollaan vuoden vanhempia. Hurjalta tuntuu olla näin vanha. Oma sisko on kohta vanhuksen iässä, itsekin aivan keski-ikäinen ja lapsi pian teini. Niin se aika vain vierii.


Juhlan kunniaksi avasin joululahjakarkkilootan (niitä on tämän jälkeen enää kaksi jäljellä!), puunasin kodin, nostin Kastehelmet esille ja keitin kahvit. Maltilla mennään tässä iässä. Ei sovi rymytä turhia.


Elmokin päätti toivottaa hyvää syntymäpäivää (peräpäällään), ja niin on valkoinen matto ensimmäistä kertaa pesussa. Aina välistä sitä haaveilee itämaisesta, käsin solmitusta villamatosta, mutta kyllä on muovimatossa aivan erityistä taikaa!


Rapsakkaa talvipäivää kaikille!


10 kommenttia:

 1. Hyvaa syntymapaivaa!
  Villamatossa on se hyva puoli, etta villa hylkii likaa ja puhdistuu paljolti tuulettamalla ja lumipesuilla. Toki on likaa, joka vaatii pesuakin :D
  Ihana koti teilla ja paljon kivoja juttuja, tuo uusi olohuoneen poyta on ehka vahan eri paria, mutta monta todella mahtavaa ideaa olet toteuttanut. Ja kylla vanhemmillakin ihmisilla on elamaa, ala huoli ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti onnitteluista :)

   Villa tosiaan on hyvä materiaali, mutta jos villamatto ja Elmo ryhtyvät kamppailuun, villamatto jää toiseksi. Elmo on tosi herkkävatsainen, ja jos sillä on maha löysällä, se varmasti tähtää matolle. (Annoin Canicuria ja tilanne näyttää tällä erää helpottuneen.)

   Kiitokset tosi kivasta kommentista! Pöytä tuntuu olevan sellainen, että se jakaa mielipiteet. Otan sen kokeiluna: katsotaan, kauanko sitä jaksaa katsella! En olisi varta vasten lähtenyt hakemaan tarvikkeita lautapöytään, mutta samapa tuo nyt oli, kun lankut olivat valmiiksi varastossa tilaa syömässä.

   Poista
 2. Onnittelut :) ja kyllä nuo Kastehelmet vain näyttää syötävän hyviltä vaaleaa pintaa vasten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Kastehelmet on olleet nyt talven ajan vitriinissä pölyltä piilossa. Nostin niitä nyt siivouspäivän jälkeen esille kevättä houkutellakseni :)

   Poista
 3. Paljon onnea!

  Itsekin vietin syntymäpäiviäni joulukuussa ja naureskelin myös, että hieman on muuttunut tämä synttärijuhlinta iän myötä. Nyt tuli syötyä sushia, käytyä saunassa ja elokuvissa. Hurjaa oli. :D

  Blogisi on ihanan elämänmakuinen ja kirjoitat kivasti. Tervetuloa myös ihanakadulle poikkeamaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset onnitteluista ja kivasta kommentista! :) Pari vuotta sitten pyöreillä vuosilla pidettiin isommat pippalot. Ehkä sitten taas seuraavan kerran, kun ollaan vuosikymmenen välissä? Kauhea ajatus!

   Minäpä tulen vastavierailulle! :)

   Poista
 4. Myöhästyneet onnittelut! Minulla vuosi mittarissa vaihtuu ensiviikolla..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset ja vastaavasti onnea tämän viikon synttärisankarille! :)

   Poista
 5. Synttärionnea! Olen tätä ennenkin ajatellut, mutta en tainnut kirjoittaa: ihailen mahtavan sarkastista kirjoitustyyliäsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista! :) Yritän toisinaan olla vähemmän sarkastinen ja enemmän positiivinen, mutta sitten se aina unohtuu.

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!