maanantai 16. tammikuuta 2017

Ideaa vai ei? Sohvapöytä lankuista



Muistinpa vain, että kellarissa meillä kököttää joutilas lankkukasa. Ostin kuljetusta varten kolmeen pätkään sahatun lankun edellisessä kodissa, kun oli mielessä yksi tietty nikkarointijuttu, joka jäikin sitten toteuttamatta. Jotakin käyttöähän sillekin lautapoloselle piti sitten keksiä: olinhan siitä jo maksanut selvää rahaa.

 
Näitä lankkuja ja laudanpätkiä oli muuten erityisen hauska muuttaa kodista toiseen. Olivat oikeita päivänpiristyksiä.


Ajatus oli maalata lankut valkoisiksi ja laittaa alle isoimmat mahdolliset rullat. Mallailin levyä sohvan äärelle; alla on nyt koirien lelukori. Onkohan tässä nyt ideaa ensinkään? Vedänkö sinnillä loppuun asti ja haen rullat, vai pitäisikö suosiolla luovuttaa?











Joo vai ei?

14 kommenttia:

 1. Joo :) Älä luovuta, näyttää kivalta. Kenkälaatikolle löytyy varmasti paikka, ainakin siitä seuraavasta kodista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä haaveilisin kenkälootan laittamisesta parvekkeelle, mutta mies ei tykkää ajatuksesta. Parvekkeella lootaan voisi sahata ne koiran mentävät aukot, niin koirat voisivat kesäkuumalla loikoilla omassa kolossaan (jos ne lootan huolisivat).

   Poista
 2. ei ainakaan noin matalana..Vai oliko tarkoitus nostaa korkeutta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin pöytä on kummallisen matala! Täytyy googlettaa, miten muut ovat samanlaisia pöytiä tehneet. Ei siihen varmaan muuta korkeutta saisi kuin se mitä rullista tulee. Pitää katsoa, kuinka korkeita rullia on olemassa.

   Jotakin kapoisempaa ja kevyempää pöytää kaipaisin olohuoneeseen. Ei tuo kenkäloota enää näytä niin pahalta kuin aluksi, mutta minusta sohva voisi vielä saada lisää tilaa ympärilleen.

   Poista
 3. Pöydän koko on parempi kuin lootan, mutta pikkuisen lisää korkeutta se tarvitsee mielestäni. Kivasti avartui huone!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeilin alle valmiina löytyvää ritiläkoria, niin korkeus vähän kasvoi. Minustakin tuo kenkäloota oli turhan tukkivainen.

   Poista
 4. Moikka, mitä jos malttaisit hetken ja kiertelisit kirppareita... Uskon, että sieltä voisi löytyä mieluinen (ja halpakin) sohvapöytä kun oikein etsii...vaikkapa semmoinen vanhanajan lehtiteline missä pöytäosa on puuta ja alaosa+jalat metallia. Terkuin, Minna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä onkin sellaista tv-kaslustesarjan tyyliä pojan huoneessa (sellainen pieni seinähylly) ja keittiössä String-hylly :) Sohvapöydissä tykkään sellaisista siroista 50-luvun malleista. Ei kulmikas, ei pyöreä, mutta ei ihan ovaalikaan.

   Katsotaan, kauanko tämä pöytä meillä viihtyy. Parveke on aina hyvä paikka kaikelle ylimääräiselle.

   Poista
 5. Moikka taas, "vanhanajan tv-taso" taitaa sen pöydän oikea nimi olla :) Terkuin, Minna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellainen pieni siro rullallinen? Niitä näkyykin nyt tosi paljon, ovat ihan nättejä!

   Poista
 6. Mä tykkään enemmän siitä kenkälootasta, mutta tietysti välillä voi kyllästyä ja haluaa vaihtelua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä se oli se tukkoisuus, joka massiivisessa kenkälaatikossa häiritsi. Täällä on niin pienet huoneet, että menee helposti jotenkin tukkoiseksi.

   Poista
 7. Ihan kiva idea, mutta ei tosiaan noin matala, muutenhan teillä koirat kävelee pöydällä aina ohikulkiessaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koirat eivät itse asiassa hahmottaneet kenkälootaakaan pöydäksi. Kyllä ne tietävät, että pöydälle ei mennä, mutta kenkäloota ei niiden mielestä ole pöytä ensinkään.

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!