tiistai 17. tammikuuta 2017

Eteisessä erilaista, uutta olohuoneessa


Sainpahan kenkälootan tungettua johonkin koloon olohuoneen sohvapöydän tilalta. Armeijan vanha kiväärilaatikko pääsi taas tuttuun käyttöönsä, kenkälootaksi eteisen naulakon alle. Eteisessä onkin aika ahdasta ja melkoinen tilanpuute, kun korkea kaappi vei tilaa takeilta, eivätkä kaikki kengät kunnolla mahtuneet paikoilleen.


Valkoinen hyllykkö pääsee nyt parvekkeelle kukkatelineeksi ja kenkäloota odottelee, että sen sisältö saadaan siististi purettua käsityökaappiin.

Lankkuläjästä vähän rouheampaan tyyliin sahailtu taso sai nyt ainakin toistaiseksi alleen ritiläkorin, jonka pelastin wc:stä uuden tieltä puretusta, kaatopaikalle viedystä vanhasta kaapista. Arvasin, että tällekin tulee vielä käyttöä! Taso kaipaa vielä maalia, ja jos sopivan korkean rullat joskus sattuvat vastaan, täytyy niitäkin koettaa.
 Sitten vain maalisuti käteen ja katsotaan, mitä tulee!

12 kommenttia:

 1. Hieno tuli...ensin olikin vähän matala...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan, viitsinkö enempää tuunailla ja löytyykö rullia :)

   Poista
 2. Mä en kyllä maalais tuota! Vaalea puu on ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaalea puu on kyllä tosi kaunista, mutta on tämä vähän lankkua. Mutta tämä nyt olikin sellainen mitä kaapista löytyy -projekti :)

   Poista
 3. Hauska idea! Voisi ihan hyvin olla suoraan Finnish design-shopista. Eteisen ratkaisutkin näyttävät ryhdikkäiltä kenkälootan kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Yksi kaveri sanoi, että paremminkin Tokmannilta :)

   Eteisessä on nyt mukavasti kengät, hanskat sun muut piilossa, kun kenkäloota meni sinne. Ja takeilla rutkasti enemmän tilaa!

   Poista
 4. En tiedä, mutta tulipahan mieleen - entäpä, jos tekisit tuollaisesta samanlaisesta laudasta pukkijalat tuohon pöytään? t. Outi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti hyvä idea johonkin toiseen tilaan (vaikka parvekkeelle), mutta meille muutenkin synkkään olohuoneeseen ehkä liian tunkkainen? Sellaiset rautakehikkoiset modernit neliöpöydät, joita nykyään paljon näkee, on mukavan ilmavia minusta.

   Poista
 5. Ehdottomasti parempi noin!

  Tosin kun näin kuvan välityksellä pöytä näyttää kuin leijuvan ilmassa, aloin ideoida siihen akryylijalustaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se tosiaan näyttää siinä aika ilmavalta! :) En ehkä olisi suostunut tästä ratkaisusta mitään maksamaan, mutta samahan se on kokeilla, kun kaikki löytyy valmiiksi kaapeista.

   Poista
 6. Nyt en kyllä tiedä mitä sanoa tuosta sinun pöytäviritelmästä, aika jännä, erilainen, omaperäinen..
  Toivotaan et ritiläkori on tosiaan väliaikainen ja keksit siihen paremman tilalle tai ehkä jopa ihan toisenlaisen pöydän. Oletko katsonut esim torista löytyisikö sieltä jotain kivaa teille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole haeskellut uutta pöytää: kunhan kokeilin, mitä lautakasasta saa aikaan! Katsotaan, kuinka pitkäikäinen ratkaisu tämä on. Vaihtelu ainakin virkistää, ja minusta on kiva, kun sain sen massiivisen kenkälootan toisaalle.

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!