keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Raikastusta olohuoneeseen


 
Olohuone kaipasi pikkuisen valkoista ja raikastusta, ettei menisi aivan synkäksi. Koiraperheessä joutuu miettimään materiaalit hurtankestäviksi, joten päädyttiin ehtaan muovimattoon. Ei raaskittu ostaa Pappelinaa, mutta juuri postista haettu Elloksen matto vaikuttaa ihan tehtäväänsä sopivalta.


Kyllä se valkoinen vain raikastaa! Uusi matto on ehdottomasti Pappelinaa ohuempi ja tietyllä tapaa kämäisempi. Tuleekohan tätä ostosta vielä katumaan? Olisiko kalliimpi matto ollut rahan väärti?

Sohvasta katsoen vasemmalle pitäisi vielä löytää jonkinlainen jalkavalaisin valoa tuomaan. Mitähän sinne keksisi?
 Vanha aitan ovi nojailee sohvanvastaisella seinällä pikkuisen turhanpanttina joulukoristeen roolissa. Rouhea puu olisi kaunis ihan vaikka taulun tyyppisesti seinälle kiinnitettynä, ja näyttäisi varmaan hyvältä, jos siihen kiinnittäisi kortteja ja valokuvia. Sohvan takana seinällä olisi taulunmentävä kolo, mutta tulisiko lopputuloksesta synkkä vaiko kotoisan tunnelmallinen? Aitan ovi ei kuitenkaan ole mikään taulukoukuilla kiinnitettävä pikku juliste; se täytyy kiinnittää tukevasti kulmaraudoilla, ettei pääse putoamaan. On se vaikeaa, kun tykkää tummanpuhuvista tavaroista, mutta ei kuitenkaan halua elää missään kellariluolassa!


2 kommenttia:

  1. Meillä myös etsinnässä matto olohuoneeseen. Pitääkin käydä kurkkaamassa Elloksen valikoima.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän pitäisi vielä löytää eteiseen matto. Nykyinen kuramatto on sekä ruma että epäkäytännöllinen: se ei mahdu välioven alle ja sitä joutuu aina potkimaan syrjempään, että mahtuu avaamaan ja sulkemaan oven. Vaikeita päätöksiä taas edessä! Ottaisiko yksivärisen, raidallisen vaiko peräti kuviollisen? Muovia vaiko sellaista kuramattomateriaalia?

      Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!