keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Juhlan tuntua keittiössäItsenäisyyspäivän tunnelmaa luotiin muutamalla pienellä jutulla. Minusta parhaita koristuksia ovat ihan maltilliset, yksittäiset lisäykset aivan tavalliseen kotiin. Aina se jaksaa ihmetyttää, miten yksi pieni ruusukimppu saa koko huoneen tuntumaan niin eriltä ja juhlavalta.
Tänään on taas arkipäivä, mutta ruusut jatkavat kukkimistaan. Juhlapäivät ovat ihania, mutta vähintäänkin yhtä ihanaa on palata takaisin tuiki tavalliseen arkeen! Vihdoinkin pääsee pyörittämään pesukonetta (eilen teki mieli mutta ei kehdannut), ja tuttu turvallinen puhtaan pyykin kasa jo odotteleekin viikkaajaansa paraatipaikalla. No sama kasa oli paikallaan jo itsenäisyyspäivänä, mutta silloin siihen ei kiinnitetty huomiota.


Olen aloittanut armottoman neulomisprojektin, jonka tarkoituksena on selättää kaksi kärpästä yhdellä iskulla: lankaloota kokee puhdistuksen ja monta joululahjaa valmistuu siinä samalla. Löysin neulomiskatsomiseksi Youtubesta hirveän jännän sarjan, joka yhdistää himosiivoajat (oikeasti neuroottiset) ja sottapytyt! Jos on tykännyt Himohamstraajista, tykkää varmasti Obsessive Compulsive Cleaners -sarjasta. Sitten vain kahvipannu täyteen, neulepuikot käsille ja siivoussarja pyörimään! :)


2 kommenttia:

 1. Hei !
  Olen seurannut blogiasi jonkin aikaa säännöllisesti ja tuntuu vähän hölmöltä että teevee kirvoittaa ekat kommentit minulta...
  Katson samoja ohjelmia, ne ovat jonkin sortin guilty pleasure. Jos todella alkaa ajatella, niiden sisältö on hyvin surullista ja samalla ällöä :/ Olen kova kirppistelijä itsekin (välillä pidän kirppispaastoa mutta välillä lähtee lapasesta, kuten silloin kun TYÖKSENI kävin kirppiksillä yms. hankkimassa rekvisiittaa.)
  Nämä ohjelmat muistuttavat minua siitä mihin voisin pahimmillani joutua jos päädyn hulluna hamstraamaan.
  Kiitos mielenkiintoisesta blogista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa kiva kun kommentoit! :)

   Meillä ei ole telkkaria ollenkaan, ja tosi harvoin nappaa jonkun sarjan katsottavaksi. Jostain syystä tämäntyyppiset siivoussarjat on minusta hirveän koukuttavia! Onhan tosiaan tuossakin sarjassa molemmat ääripäät kauhean surullisia: ihan hirveä ajatus, että joku siivoaa 19 tuntia päivässä ja käyttää pullotolkulla klooria viikossa (etenkin kun se yksi käyttää klooria väärin, kuumaan veteen, niin että se varmasti höyrystyy ja päästää myrkyt ilmoille). Toisaalta noista ohjelmista saa itselle kummallista siivoustsemppiä, ja tekee heti mennä mieli siivoamaan oma uuni tai jääkaappi. Jänniä on minusta myös ne bakteeritason testaukset.

   Kirppiksillä saattaa kyllä helposti innostua liiaksi ja ajoittainen kirppispaasto kuulostaa aivan terveelliseltä :) Nyt kun on pidemmän aikaa karsinut kotia rankemmalla kädellä, tulee useammin ajateltua ennen ostamista, mikä riesa turha tavara tulee olemaan. Tuleeko tavara tosiaan käyttöön ja onko siitä iloa, vai pitääkö siitä eroon pääsemiseksi nähdä valtava vaiva: valokuva, myyntiteksti, varaajan kanssa keskustelu ja noutoajan sopiminen, kaikki se puljaaminen noutoaikojen siirtämisessä ja mahdolliset oharit. Liian paljoa ei vain voi omistaa!

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!