sunnuntai 25. joulukuuta 2016

Joulun tunnelmaaJoulun odottaminen alkaa viimeistään marraskuussa ja hössötystä kestää niin pitkään, että tuntuu kummalta, kun pienessä hetkessä kaikki on ohi. Mummolan joulukuusi oli tänä vuonna poikkeuksellisen vehreä ja suuri: sen alle kasattiin valtava kasa joululahjoja. Paketeissa on mukavasti jännitystä, ja pakettien avaaminen on ihan ehdottomasti joulun kohokohta.
Joulupäivän ruokapöytä katetaan huolella.  Kaikki hienoimmat astiat nostetaan kerralla esille.

Kaksi päivää täysipainoista jouluttelua alkaa jo pikku hiljaa riittää! Tykkään kovasti joulun ajasta, mutta varsinaisena joulupäivänä tuntuu, että on jo vetänyt oikeat jouluöverit. Tästä on mukava palata takaisin arkeen, reissata takaisin omaan kotiin ja purkaa kaikki ihanat uudet lahjat käyttöön.


Kuinka ruudun sillä puolen on joulun juhlinta sujunut? Vielä hengissä?
2 kommenttia:

 1. Kauniisti olet kattanut pöydän. Kyllä minustakin nämä kolmen päivän ns. samat ruuat alkavat minullekin riittää.
  Valtaisa kasa teillä oli lahjoja, kaikki olitte kilttejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Meillä oli jouluaattona koolla kolme perhettä, neljäs tuli vielä joulupäivänä. Kilttejä oltiin oltu kaikki!

   Meillä on tapana syödä jouluruoka vasta joulupäivänä ja sitten tapaninpäivänä. Kinkkua varsinkin jää aina yli ja sitä saa sitten syödä niin pitkään että tuntee todella syöneensä kinkkua. Kyllä nyt riittää jouluruokailut tälle vuodelle!

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!