lauantai 10. joulukuuta 2016

Aavistus joulua olohuoneeseenJoulukuu on pian puolessa, mutta joulumieltä ei ole paljon näkynyt. Joulumieli on sellainen juttu, että sitä joko on tai sitten ei ole. Yhden yhtä joululaulua ei ole edes kuunneltu, eikä tee mieli kuunnellakaan. Auttaisiko piparien leipominen tähän ongelmaan?


Olohuoneeseen on saatu pikkuisen joulua esille. Valosarja roikkuu tyylilleni uskollisesti ihan miten sattuu nurkassa; sommittelin sen somasti poraamista odottelevan rullaverhon ympärille. Pentikin poro oli ennen muinoin aina esillä ja hienoin aarteeni, mutta sittemmin sen arvokkuus on hieman kärsinyt ja se on alkanut toimittaa joulukoristeen virkaa. Nyt se vartioi uljaana olohuonetta pieni retrobambi rinnallaan.

Kirpparilta bongasin mukaani parilla kolikolla kauhean kätevän korttitelineen. Vielä ei ole yhtään joulukorttia saapunut, eikä olla omiakaan lähetetty, mutta teline näyttää kivalta tyhjänäkin. Sen saa kasaan niin, että se mahtuu joulukoristelootaan ongelmitta joulun jälkeen. Aika kätevä!
Onko muilla vaikeuksia joulumielen herättelemisessä?

4 kommenttia:

 1. Mulla on tuo joulumieli välillä on ja välillä off. Kaikkea on kiva laittaa jo esille mutta varmaan meillä tää arki on niin hektistä ettei joulurauha ja mieli vielä ole täysin saavuttanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu, että ihan vasta oli joulu ja nyt taas. Yleensä joulun alla aina silloin tällöin hiipii sellainen taianomainen tunne, nostalginen, mutta ei vain tänä vuonna!

   Poista
 2. Kätevän näköinen joulukorttiteline. Toi poro sarja sopii hyvin yhteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotellaan joulukortteja saapuvaksi! Ne on mukava saada näkösälle, eikä niillä ole ennen ollut mitään järkevää paikkaa.

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!