keskiviikko 2. marraskuuta 2016

Vanerin jämät seinille (kiva idea!)Sängynpäätyä varten ostetusta kuusivanerista ylijääneet jämäpalat on tullut melko tarkkaan käytettyä! Isoimmasta jämäpalasta saa lapsen huoneeseen pienen sängynpäädyn, sitä pienempi pala päätyi allaskaappiin hyllylevyksi ja pari pienintä kalikkaa pääsee seinälle.


Vanerisuiro ilmestyi lähes sellaisenaan eteeni: pitkästä suirosta tarvitsi vain sahata sopivan lyhyet pätkät, sen mittaiset että aikakauslehti mahtuu nätisti vanerin sisälle. Granitista parit klipsut, klipsu ruuvilla kiinni ja seinälle!

Vanerilevyt ovat tulossa makuuhuoneen seinälle miehen työpöydän ylle. Ajatuksena oli tehdä klipsulevyistä sellaiset tärkeiden papereiden pidikkeet esimerkiksi laskuille, mutta jotenkin tuo kiva mustapohjainen kortti vaneritaustalla alkoi miellyttää omaa silmää. Raaskiiko niitä rumia ja muutenkin ikäviä laskuja edes laittaa näin kivalle alustalle?


Kaksi erisävyistä maaliputelia, toinen makuuhuoneeseen ja toinen olohuoneeseen, kutkuttelee sen verran kovasti sekä mielen päällä että fyysisesti keskellä kapeinta kulkuväylää, että täytyi heti ruveta paklailemaan seinän koloja. Taidan ensin maalata sen olohuoneen seinän, kun kerran muistan, minkä sävyn valitsin. Jätän makkarin ylläripyllärimaalin viimeiseksi. Onko muka mitään sen hauskempaa kuin huijata itseään ja järjestää itselleen yksinkertaisia yllätyksiä!


4 kommenttia:

 1. Ei raaski:).Ikävät asiat eli laskut vaan piiloon laatikkoon ja kauniita kortteja esille niin on mukavampi katsella:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Tosin ne tyhmät laskut voisi sitten aina napsia piiloon sitten kun on saanut maksettua. Mulla on vähän sellainen suhtautuminen kaikkeen ikävään, että kun tarpeeksi esille jättää ärsyttämään, tulee hoidettua nopeasti alta pois :D

   Poista
 2. Mä olen tehnyt itselleni vähän samalla tyylillä kalenteripohjan. Maalasin vanerin mustaksi, pari klipsua ja narua, että vanerin saa roikkumaan. Joka vuosi tulostan siihen tyhjät kalenterisivut. Tarpeeksi simppeli meikäläiselle, kun en halua katsella mitään erilaisia kuvia. :) Mulla toiminut tämä jo useamman vuoden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on ihan mahtava idea! Kiitos tosi paljon vinkistä!

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!