torstai 3. marraskuuta 2016

Valkoinen pohjaPian päästään maalaamaan! Valkoinen pohja on aina hyvä valinta ja tausta värikkäälle sisustukselle, mutta en silti malta olla lisäämättä väriä olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen. Makuuhuoneeseen haluan sellaista muhkeaa, lämmintä ja kotoisaa tunnelmaa; olohuoneessa taas tarvitaan oikea sävy videotykkiä varten.


Olohuoneesta maalataan videotykkiseinä sillä videotykin harmaalla sävyllä, ja ennen maalaamista seinä täytyy pakkeloida tasaiseksi. Tässä nurkassa on jotenkin ihana näkymä, vaikka oikeasti tuo messinkinen kattovalaisin roikkuukin vielä liian alhaalla. Johtoa on niin pitkälti, että se on pakko pätkäistä, että mahtuu kuvun alle. Olen jotenkin säälitellyt hienon lampun hienoon johtoon kajoamista, mutta kai se on pakko ryhtyä.

Olohuoneen takana kurkistelee makuuhuone. Rullaverhot ovat tietenkin vielä kiinnittämättä ja roikkuvat jaloissa. Ei saa turhaan hötkyillä näiden kiinnitysjuttujen kanssa! Olohuoneen seinämä on tarkoitus jättää tällä tapaa tyhjäksi, että valo pääsee kulkemaan vapaasti ja että seinämä toimii valkokankaana.

Olohuoneen seinän isot ruuvinkolot vaativat useamman pakkelikerroksen, joten pakko varmaan sittenkin aloittaa makkarin puolelta. Ja minä kun niin halusin pitkittää sen jännityspurkin avaamista!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukava, kun jätit jälkesi!