torstai 17. marraskuuta 2016

String seinälleString Pocket ehti edellisessä kodissa olla seinällä vain pienen hetken, kun se taas pakattiin takaisin laatikkoon. Ehdin jo harmitella mokomaan kapistukseen tuhlaamista, mutta nyt se on löytänyt paikkansa ja näyttää aika mahdottoman hyvältä. 


Vatupassi ja suorat linjat <3Hyllyä harmitellessani ehdin harmitella sitäkin, että menin valitsemaan tämän retrohenkisen värityksen valkoisen sijasta. Nyt ei harmita yhtään: tumma hylly sopii tosi hyvin vanhan vitriinin pariksi. Pikkuisen muutakin ehdin keittiössä tuunailla, ja vihdoinkin tila alkaa tuntua omalta. Ihan tavalliset valkoiset verhot tilasin postimyynnin kautta, mutta niiden saapumista saa vielä odotella.


Leipomis- ja ostoslista ovat vielä suunnittelematta, kun olen niin keskittynyt viime silauksiin. Jos nyt vaikka huomenna saisi viiiiiiimeiset porailut tehtyä, niin pääsisi vihdoin laskeutumaan juhlatunnelmiin. Leikkokukat on tietysti kirjattu jo ostoslistan ykkösriville: en ole viitsinyt kukkia pahvilaatikoiden keskelle hankkia, mutta nyt on niiden aika!


8 kommenttia:

 1. Ehdottomasti kauniimpi kuin valkoinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunhan pääsee oikeaan ympäristöön :) On se valkoinenkin tosi kaunis. Se ehkä näyttäisi tällä ruskeanharmaalla seinällä likaiselta, tai siis seinä näyttäisi likaiselta.

   Poista
 2. Kyllä olet touhunnut ihan mahdottomasti. Varmasti olet saanut hienoa jälkeä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joka päivä jotakin, että saa joskus valmista! Pieni erätappio ehkä, kun tänään siirsin parit lootat saunaan vierailta piiloon. En saa ehkä koskaan kaikkea purettua.

   Poista
 3. Olen katsellut, että tuota kyseistä hyllyä näkyy nykyään monilla, tuntuu olevan "pop" hihih :) Mistä tuollaiset hyllyt ovat peräisin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, se on trendihylly taas! String on nimi ja juuri tämä pieni malli on nimeltään Pocket (String-systeemiä saa siis vaikka minkänäköisenä versiona, vaikka ihan isoja kirjahyllyjäkin voi näillä osilla muodostaa). Omani ostin Vepsäläiseltä, mutta varmaan Stockmannilta ja ainakin esimerkiksi Finnish Design Shopilta näitä saa :)

   Poista
 4. Mulla oli lapsena vastaavan näköinen hylly. Tosin noita kannattimia oli kolme ja molempiin väleihin tuli kaksi hyllyä. Muistelisin, että äiti olisi sen Anttilasta tilannut, varma en ole. 70-lukua kuitenkin elimme silloin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta tuntuu että vanhat String-hyllyt ovat olleet samanlaisia kuin nykyään, tosin hyllylevyt jotakin eri materiaalia (aitoa puuta? Nämä ovat vain lastulevyä). Mutta onhan tuohon aikaan ollut tosi samantyylisiä muitakin hyllyjä. Vai olisikohan Stringiä tosiaan saanut aikanaan Anttilasta?

   Nyt kun Anttila meni konkkaan, netissä on jaettu kuvia Anttilan vanhoista kuvastoista. Ne on kyllä jänniä, retrotavaroita markkahinnoilla :) Sellaiset kuvat on ihania, joissa on tavara nykyään ja kuva vanhasta kuvastosta.

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!