maanantai 14. marraskuuta 2016

Sisään ja ulosSohva on saatu tuotua kotiin, ja nyt näkee, miltä olohuone näyttää. Pikkuiselta ja ahtaaltahan se näyttää! Nyt on kyllä vähän ikävä valkoisia lattioita: valkoiset puitteet mahdollistavat väri-ilottelun ihan eri tavalla. Ei se auta, tyhjätä täytyy!

Nojatuolit ensimmäisenä pois ja niiden vanavedessä melkoinen kasa pientä tavaraa. Ah, avartuuhan se. Mielessä kävi, josko maalaisi kenkälootan valkoiseksi tai vaihtaisi pöydän kokonaan keveäksi ja toisenmalliseksi. Täytyy ensin koettaa, minkälaisia ihmeitä valkoisella matolla saa aikaan. Koiraperheessä ainoa mattovaihtoehto lienee muovinen pestävä, eli Pappelinahan se on mielen päällä. (Juu, lamput repsottaa vielä. Tuleva viikonloppu on seuraava henkinen deadline.)
Apinan raivolla taas rompetta kasaan ja myynti-ilmoituksia väsäämään! Oli tarkoitus vinkata myytävistä jutuista bloginkin puolella, mutta nyt kävi niin, että tunnin sisällä melkein kaikki ehdittiin varata. Huh, mikä rytäkkä! Nojatuolin ja Muumimukit (ne lähtevät!) laitoin Huuto.netin puolelle: niitä pääsee kurkkimaan täältä: kliks! Nojatuolistakin tuli ihan pienessä ajassa vaikka kuinka monta huutajaa. Ihanat kirppistäpinät :) On tästä ihan törkeä vaiva ja pakko tykätä, että viitsii touhuta kirppiskauppoja.
 
Nonnih, eiköhän se uusi järjestys pian ala muodostua, kunhan pääsee vanhasta eroon! Aika moni vanhan kodin juttu näyttääkin uudessa kodissa ihan eriltä eikä mitenkään hyvässä mielessä. Valkoinen on vain se juttu, joka kerta kaikkiaan vaaditaan väriläiskien pariksi. 10 kommenttia:

 1. Tuo kenkäloota pöytänä kyllä tekee olkkarista jotenkin tunkkaisen oloisen, ja kaunis sohva jää sen taakse piiloon. Ehdotankin että kylmänviileästi pöytä vaihtoon:)
  Sohva on upea, väri aivan ihana.
  Mukavia olohuoneen järjestelyhetkiä sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie oon kyllä valitettavasti vähän samaa mieltä. Se laatikko on kyllä kätevä (mulla on siellä rompetta hyvässä järjestyksessä) ja itsessään hieno, mutta kyllä se aika tunkkaiselta näyttää. Valkoisena voisi olla vähemmän tunkkainen, mutta onko siinäkään järkeä pilata tuollaista omaperäistä lootaa maalilla. Kivääriloodan ilmehän on sen juttu. Mutta tunkkaisuus on meidän ongelma. Kokeilen sitä mattoa vielä, josko se vaikka pelastaisi tilanteen!

   Poista
  2. Löytyisikö sille jotain muuta paikkaa kodissasi? En minäkään lähtisi maalaamaan kyseistä lootaa.

   Poista
  3. Aika hintsusti meillä on täällä tilaa. Ehkä jos oikein nipistäisi, saattaisi saada mahtumaan vaikka naulakon alle eteiseen. Mutta tykkäisin kyllä, ettei joka paikka ole aivan täyteen ahdettu.

   Jos se matto vielä vaikka pelastaisi?

   Poista
 2. Sohva on 😍 jos kenkäloota lähtee myyntiin niin täällä on ostaja 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidetään korvan takana, mutta toivotaan, ettei se tule myyntiin! :) Vaikka kieltämättä tuohon kyllä sopisi joku oikein kevyt ja ilmava pöytä.

   Poista
 3. Meillä ei ole koskaan ollut sohvapöytää ja hyvin on aina pärjätty. Ääni lootan poistamiselle täältäkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sentään ilman sohvapöytää! En pärjäisi ikinä :) Pitää voida laskea kipot ja kupit kun juo kahvia, popparit ja karkit kun katsoo leffaa, lehdet ja kirjat kun muuten vain istuskelee ja jalat silloin kun tekee mieli oikaista! Melkein meinaa tunteisiin käydä, kun mietin elämää ilman sohvapöytää.

   Poista
 4. Siirrä kenkälaatikko ikkunan alle...mä maalaisin sen valkoiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinne se kyllä mahtuisi, mutta toisaalta haluaisin pitää ikkunatilankin vapaana (juu, tuo pelipöytäkin on siinä edessä, mutta sillekään ei ole keksitty järkevämpää paikkaa). Meillä on läpitalon kulkeva koti, ja tykkään hirveästi siitä, miten valo pääsee (melkein) vapaasti kulkemaan. Edellisessä kodissa meillä oli tosi paljon tavaraa ja huonekaluja, ja nyt yritetään päästä sellaisesta tungoksesta eroon.

   Mutta hei, saattaisihan se sopia parvekkeelle! :D Parvekkeesta taitaa tulla meidän hylättyjen huonekalujen hautausmaa. (Jos se menisi parvekkeelle, se näyttäisi ihan sikahyvältä mustana.)

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!