torstai 17. marraskuuta 2016

Sattumalta symppisLauantaiset synttärikemut saavat vipinää kinttuihin. Tavara seilaa vielä siellä täällä, eivätkä kaikki asiat ole löytäneet paikkaansa. Olohuoneen vitriinille syntyi sattumalta aika sympaattinen sommitelma, kun nostin Kekkosen kuvan lattialta pölyä keräämästä ja siirsin hidasta kuolemaa tekevän sitruunapuunkarahkan pöydälle. Nämä tällaiset itsetuhoiset ollako vai eikö olla -kasvit ovat kaikkein pahimpia: tekisi jo mieli heittää se pois, mutta seuraavana hetkenä se saattaakin olla uudessa loistossa. Päättäisipä tuo jo.

Keittiöstä tuli maalatun seinän ja pienen huonekalujen siirtelemisen jälkeen ihan kiva. Uusi pyöreä pöytä on vielä etsinnässä, mutta pelkkä pöydän pukkaaminen ikkunalta huoneen keskelle teki tilasta jotenkin ilmavamman ja mukavamman. Vitriinikin sai siirtyä lähemmäs nurkkaa. Olisikohan tuossa vitriinin vierellä hyvä paikka String-hyllylle? Sekin odottelee vielä kiinnittämistään.
 Tänään pitäisi suunnitella viikonlopun tarjoilut, että huomenna pääsee leipomispuuhiin. Saakohan tätä torppaa ikinä sille mallille, että kehtaa vieraat päästää sisäänkin?
 

2 kommenttia:

  1. Ei ei ei mitään stringejä! Ne kuuluvat vain alusvaatteisiin, eivät muualle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdin jo! Siellä se nyt seinällä keikkuu!

      Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!