sunnuntai 13. marraskuuta 2016

Retroviltti kirppariltaTakaisin kotona! Olipahan taas kannettavaa, kun mukana tuli kaikkea aina sohvasta kuusipuuhun. Vielä pitää jaksaa purkaa kapsäkit ja pestä reissupyykit, mutta onhan se päivä huomennakin. Uusi sohva mahtui onneksi olohuoneeseen ihan hyvin, mutta pitää siellä silti vielä raijailla tavaraa ees taas, että näyttäisi kivalta ja muodostuisi jonkinmoinen yhtenäinen oleskelutila.


Rovaniemen kirpparilta tarttui mukaan retrompi villahuopa. Ensimmäiset pari yötään viltti saa varmuuden vuoksi viettää pihamaalla; sitten se pääsee pesuun ja lopulta käyttöön. Väri ja kuvio olivat niin kivat, että päätin koettaa, josko peitto löytäisi meiltä paikkansa.
Viltti on selvästi vanha, mutta kuvio on minusta sillä tapaa nykyaikainen, että voisi olla ihan uustuotantoakin. Aikakauden veikkailu on aika kirppistavaroissa hauskaa, mutta tästä en osaa sanoa yhtään mitään! Tunnistaako joku viltin?


8 kommenttia:

 1. Ikää en osaa veikata, mutta kuvio on kivan ajaton.
  Mukavaa sunnuntai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastaan aina jälkijunassa ja toivottelen mukavaa maanantaita! Viltin kuvio on minustakin hirmu ajaton tai moderni. Jännä viltti! Se vielä kuivuu pesun jäljiltä, kohta saa ottaa käyttöön.

   Poista
 2. Lapsuudenkodissani oli kaksi tuollaista ja mielestäni ne olivat ainakin 50-luvulta ellei vanhempiakin.
  Mirja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, onko tosiaan niin vanhoja? Ajattelin, että näyttävät vanhoilta mutta ihan hyvin saattavat olla vaikka 90-luvulta!

   Poista
  2. Olen itse syntynyt 50-luvun puolella ja koko minun muistini ajan nuo huovat ovat meillä olleet. Siitä siis ikäarvio.
   Mirja

   Poista
  3. Tämä oli kiva kuulla! Aidosti vanha villaviltti on kivempi kuin epäaidosti vanha villaviltti :)

   Poista
 3. Hieno viltti, jos se ei löydä paikkaansa teiltä niin täällä olisi hyvä koti tarjolla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirppislöydöt on siitä hyviä, että jos ei löydäkään paikkaa, voi huoletta laittaa eteenpäin :) Mutta kyllä minä tuolle paikan löydän; meillä oli tarvettakin lämpimälle viltille. Täällä on tosi kylmä!

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!