lauantai 5. marraskuuta 2016

PyykkipäiväSe ihmeellisen upea likapyykkikaappi, josta aiemmin hehkutin, on osoittautunut petolliseksi. Tänään on nimittäin pyykkipäivä, ja tasaamme pyykkikaapin aiheuttamaa mittavaa vahinkoa: sitä pestävää riittää ja riittää ja riittää. Hyi kaappi, minkä teit.


Ilma tuntuu olevan mukavan kipakka peittojen tuulettamiseksi. Viitsisikö?
Sienijakkara on löytänyt paikkansa pojan huoneesta sängyn viereltä laskutasona. Hurja sarjakuvatapetti ja vähemmän hurja sienipalli sopivat yllättävän hyvin yhteen.


Vielä roikkuu muuton jäljiltä monenlaista tehtävää, kiinnitettävää, porailtavaa, säädettävää, purettavaa ja koottavaa. Ei se auta kuin edetä listan mukaan, ikävimmästä alkaen!

11 kommenttia:

 1. Aloitin tänään päivän nakkaamalla peitot pihalle ja nyt kun luin postauksesi, tajusin, että pussilakanathan ovat vielä koneessa, kääk!!

  Ihana tuo sarjisseinä! Harmittaa että poikani ehti kasvaa jo ohitse tuon iän, olisin pistänyt heti seinän uusiksi..

  Mukavia pyhiä, tää lähtee nyt tyhjentämään sen koneen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En jaksanut nakata omia peittoja pihalle, mutta on sentään puhtaat petivaatteet ja pestytkin viikattu kaappeihin! Nyt saa taas muutaman päivän pyykin suhteen hölläillä.

   Jos tuo tapetti ei olisi meillä pojan huoneessa, olisin ihan hyvin voinut laittaa sitä vaikka keittiöön tai vessaan! Ei sen tarvi olla niin vakavaa :)

   Mukavaa uutta viikkoa! Tästä se taas lähtee!

   Poista
 2. Hieno sarjistapetti!

  Voi pyykkikaappi... meillä on pyykit nykyään piilossa pöydän alla ja siellä ne korit petollisesti pääsevät täyttymään myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sarjistapetti on kyllä jännä! Eiköhän siihen ennen pitkää kyllästy, mutta katsellaan sitä nyt aikamme :) Tuntuupahan sitten sarjistapetin jälkeen vaikka perusvalkoinen seinä aivan erityiseltä!

   Meillä oli aiemmin kylppärissä seinällä pyykkisäkki, jota ei voinut olla huomaamatta. Siinä se aina pullistui ja pullistui, eikä sitä menoa kauaa tarvinnut katsella, kun rupesi tehdä mieli pyykätä. Nyt on meno aivan toinen. Sitä paitsi vanha kone oli 5.5-kiloinen ja tämä usi 7-kiloinen: tässä on nyt parikin sellaista asiaa, joka puoltaa laiskempaa pyykkihuoltoa.

   Poista
 3. Ensi lauantaina tarkoitus pestä pyykkiä mökillä pulsaattorikoneella jos ei mitään estettä tule!Kyllä sitä taasen on kertynyt aika vuori muttayllä se siitä saadaan puhtaaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pulsaattorilla! Vieläkö niitä käytetään! Sinä olet kyllä reipas! Lopetan pyykkäämisestä valittamisen tähän päivään :D

   Niin ja tsemppiä :)

   Poista
  2. Kiitos tsempeistä! Kyllä niitä vilä käytetään!Itse tykkään todella pestä pyykit pulsaattorikoneella mökillä! Pesen yleensä parikertaa kuussa nyt en ole oikin kerinnyt kun on ollut muuta puuhaa viikonvaiteissa!Tykkäsin jo lapsena pyykipesusta kun pääsin äidin avuksi kesäisin kun pesi pyykkiä puulsaattorikoneella ! Vähän vanhempana olin joskus kummitätiä auttmasa täällä kaupungissa pyykinpesussa! Tykään todella pestä pyykit pulsaattorikoneella siinä on jotai joka kiehtoo! Pidän kunon isokasa pyykiä pestävänä kerralla joskus pyydän myös äidiltä pyykit kun olen menossa mökile pyykille! Kyllä näinkinpuhdasta tulle! Onhan se erilaista pyykinpesua kuin autamaattikoneella! En luopuisi pulsaattorikoneesta!

   Poista
 4. Kiitos tsempeistä! Itse todella tykään pyykinpesusta pulsaattorikoneella nykyisinkin! Olin lapsena kesäsin äidin apuna kun pesi pyykkiä pulsaattorikoneella! Vähän vanhempana kävin auttamasa täällä kaupunkissa kummitätiä pyykinpesussa kun pyyteli! Joskus pyydän äidiltäkin pyykejä kun olen menossa pyykille hoituuvat siinä samalla! Tykään kun on isokasa kerralla erilaisia pyykkejä pestävänä! Kyllä näitä vielä on käytössä mitä olen lukenut netissä!Tykään todella pestä pyykit pulsaattorikoneella nykyisinkin olen tehnyt sitä jo aika kauan !Yleensä pesen parikertaa kuussa varsinkin kesäisin! Kyllä näinkin puhdasta tulee!Kyllä toi pyykinpesu käy myös miehiltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaude, on ne kyllä kestäviä laitteita jos vielä jaksavat pyykätä! Mulla on sellainen mielikuva pulsaattorista että sen käyttö on tosi raskasta.

   Nimim. Juuri laitoin villaviltin 40 minuutin villapesulla pyörimään :)

   Poista
 5. Ei se minusta niin raskasta ole vaiko johtuneeto siitä kun pitää pyykinpesusta pulsaattorikoneella! Olen pessyt pulsaattoripesukoneella ainakin kymmen vuotta ison kasan erilaisia pyykkejä ja myös jatkossa! Hyvin on kestännyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, makukysymyksiä! Minustakaan seinien maalaaminen ei ole ollenkaan raskasta, kun se on niin mukavaa puuhaa!

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!