keskiviikko 2. marraskuuta 2016

Paras vaihe takana: sängynpääty valmis!Valmishan siitä sängynpäädystä sitten lopulta tuli, vaikka lopputulos ei olekaan yhtä hieno kuin ohjeissa. Luulenpa, että patjoja olisi tosiaankin pitänyt olla kaksi, että napit olisi saanut oikein muhkeasti upotettua pehmikkeyden syvyyksiin.


Ehkä pienen ajan ja etäisyyden jälkeen voi alkaa nähdä sängynpäädyn taas ihan vain tavallisena sängynpäätynä ilman kaikkia ennakko-odotuksia. No ainakin väri on hyvä ja nappien rytmitys onnistui kivasti!


Päätyseinä kaipaa vielä maalia, ja sitten alkaa makuuhuone pian olla valmis. Maalipurkki on jo ostettu, enkä ihan muista, minkä sävyn valitsin. Olin mallaillut väritilkkuja kotona viikkotolkulla, mutta lopulta rautakaupassa tein täyskäännöksen ja otin sellaisen sävyn, jota en ollut edes suunnitellut. Täytyypä siis kääntyä maalipurkin puoleen! Olen valikoinut makkariin luonnonläheisiä, murrettuja sävyjä, enkä malttaisi odottaa, miltä näyttää, kun kaikki yksittäiset palaset saa yhdeksi kokonaisuudeksi.


10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitokset :) Tätä oli kyllä kiva väkertää!

   Poista
 2. On se vaan hieno sängynpääty!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vielä pitää kiinnittää, että saa päädyn vähän korkeammalle :)

   Poista
 3. Minun mielestäni tuosta tuli todella hieno <3

  VastaaPoista
 4. Hieno! Kumpa jaksais itekin väkertää vastaavan... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Tätä oli kyllä tosi mukava näpertää! Napeissa on tietysti isoin työ, eli jos laittaa vähemmän nappeja vaikka suoraan riviin, pääsee pikkuisen helpommalla :)

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!