keskiviikko 9. marraskuuta 2016

PäivänpaistattelijatOnpa jännä tutustua uuden kodin valonkiertoon. Olen vielä ihan pihalla ilmansuunnista, ja eri vuodenaikoinahan valo paistaa eri tavalla. Juuri muuton aikoihin lokakuun alussa ja taas näinä päivinä on ollut tosi aurinkoista. Valo oikein tulvii olohuoneeseen. Vielä olohuoneessa on mahdoton värien kirjo, mutta kyllä se tästä selkiytyy, kunhan saadaan sohva paikoilleen ja romppeet karsittua.


Sieltä mihin aurinko paistaa, löytää takuuvarmasti kaksi koiranturilasta. Ne ovat hieman mukavuudenhaluisia ja mieluusti leputtelevat koipiaan auringonvalossa. Kun valokaistale siirtyy, koirat siirtyvät hitaasti sen mukana.

Ah, tämä se on elämää.
Mutta mitä nyt? Kuuluiko jostakin jokin ääni?

Sherlock Elmo ratkaisee. Kesken unienkin täytyy olla valmiina pinkaisemaan vahtihommiin.

Manu puolestaan treenaa röllipeikon seuraaviin kuvauksiin. Se aikoo hakea suohirviön roolia.

 Vai uskaltaisiko? Manu on kyllä oikeastaan aika arka poika.

Mukavia pakkaspäiviä toivottelevat Elmo ja Manu!


6 kommenttia:

 1. "Moro pojat, Jymy täällä, teillä on niin persoonalliset naamataulut, että ihmettelen, jos ette roolia saa.Se suohirviön rooli vois olla oikea ponnahdus vaikka Hollywoodiin."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Jymy!

   Kiitos kannustavasta viestistä! Elmo ei ole kiinnostunut elokuvista, mutta Manussa on kyllä minustakin lahjoja monenlaisen mörripeikon esittämiseen! Varmasti Hollywood tulee vielä tutuksi!

   Poista
 2. Kyllä on pojat komeita! Terkkuja mamma Tellulta Elmolle ja lapsenlapselle☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa!

   Onpa hauska kuulla Tellusta! Meillä on FB:ssä oma pieni penturyhmä Elmon ja Essen jälkikasvulle (yksi pennuista sai vielä uudet pennut eli Tellu on nyt kaiketi iso-iso-isoäiti). Jos haluat, niin voit sinne liittyä! :)

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!