torstai 10. marraskuuta 2016

Mitäs väriä laitettaisiin?Keittiö tuntuu jotenkin sellaiselta tilalta, että siitä on vaikea saada mitään irti. Vihreää sieltä ei sentään löydy, mutta jotenkin se on kovin aneeminen ja mitäänsanomaton tila. Sellainen ysäri ja ankea.


Keittiönkaapit ovat L-muodossa, ja yksi seinä huoneessa jää vapaaksi. Sen voisi maalata jollakin ryhtiä ja ilmettä tuovalla värillä, mutta millä? Mies toivoo jotakin pirteää, itse olisin valinnut mustan tai beigen.

Sitruunapuu ei oikein tykännyt muutosta. Se pudotti kaikki lehdet ja tekee nyt hidasta kuolemaa nurkassa.

 


Siinä se on, tyhjä taulu maalattavaksi. Mitä sille keksisi?

12 kommenttia:

 1. Tuo sinun vitriinikaappi on kyllä niin hieno, molen kyllä vähän kade siitä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos! :) Meillä on nyt sellainen mikään-ei-näytä-hyvältä-yhyy -kriisi meneilään ja vihastuksissani ajattelin, että perusvalkoinen vitriini olisi tuota vanhaa parempi! Meinaan pyöräyttää kaapin sisältöä ja ensimmäisenä karsia ne vimmatun Muumimukit. Ehkä se vähän auttaa kyllästykseen? Tai sitten iskee vain armoton harmitus, mutta riskillä mennään! Ihan hölmöä haikailla kippojen perään!

   Poista
 2. Sitruksilla on tapana pudottaa lehtensä talvella. Älä heitä sitä vielä menemään, vaan tarkkaile tilannetta. Jos oksat tuntuvat joustavilta ja tuoreilta, sitrus on vaan talvilevossa! =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta! Tai missään vuodenaikarytmissä tuo kasvi ei ole aiemminkaan elänyt: se on itse asiassa ruvennut viime vuonnakin kasvattaa uutta hedelmää juuri vuoden pimeimpään aikaan! No nehän kuoli ne nuput, mutta sitkas tuo puu on. Se on useammankin kerran näyttänyt siltä, että kuolo korjaa, mutta siitä se sitten lähtee taas kukoistamaan. Joskus saksin kuivuneita oksia, ja kasvi lähtikin siitä sitten virkoamaan. Ei tuosta ota selvää!

   Poista
 3. Musta tai joku raikas väri seinään vaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla se musta kutkuttaisi! Outo juttu, kun yleensä uudesta tilasta tulee heti jonkinlainen tunne tai mielikuva, mutta tästä keittiöstä ei mitään.

   Poista
 4. Kukat ovat aika herkkiä muutokselle. Varsinkin nyt kun alkaa olla pitkin päivää pimeetä. Mulla kuoli bonsai....sen osasin jo odottaa, vaikea pidettävä hengissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Bonsain kasvattaminen taitaa tosiaan olla ihan oma taidelajinsa. Toisaalta onhan niitä sellaisia orkideaan hurahtaneitakin, joilla on kukille jonkinmoiset terraariot :D Ihana että tuollaisestakin saattaa niin innostua. Mulla ei kyllä hermot kestäisi sellaista tarkkaa ja hidastempoista puuhaa!

   Poista
 5. Minäkin valitsisin mustan seinän.
  Kaunis tausta mille vaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Miehen mielestä musta on "niin nähty", mutta minä olen eri mieltä :) Ei siihen kyllästy! Kyllä jossakin nurkassa aina täytyy olla vähän mustaa.

   Poista
 6. Minä kans sinun kannalla, jokin kiva beige maali seinään. Tuo lämpöä ja kodikkuutta keittiöön. Kirkkaat värit sit vaikka tekstiileillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laasti on tosi kaunis sävy. Toisaalta meillä on nyt tummempi lattia, ja vähän pelottaa, että tulee tunkkainen vaikutelma! Mustassa olisi sellaista särmää ja vastapainoa tuolle ankealle ysäritunnelmalle :)

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!