lauantai 19. marraskuuta 2016

Kodin tuntuAnkea keittiö alkaa vihdoin tuntua kotoisalta pienten tuunailujen jälkeen. String-hylly päätyi seinälle, ja siitä muodostuikin kovin kotoisa nurkkaus. Olen huono rakentamaan sommitelmia, mutta pari päivää sitten oli selvästikin joku putki päällä, kun hyllystäkin tuli niin omaa silmää miellyttävä.

Hyllylle päätyi nyt hienoja purkkeja ja tavaroita kaappien kätköistä. Ihan tavalliset korkkiset pannunalusetkin näyttävät suorastaan juhlavilta, kun niille antaa paraatipaikan. Alahyllyn Aallon tarpeellisuudessaan vähän höntti pieni malja oli jo kirppiskasassa, mutta sai vielä uuden mahdollisuuden. Sama kohtalo oli ylähyllyllä olevalla Riihimäen lasitörpöllä:  kaapin perukoilla tarpeeton kippo saikin nyt käyttötarkoituksen ja pääsi esille ympäristöään kaunistuttamaan.


Tänään vietetään kuukauden myöhässä lapsen kaverisynttäreitä, huomenna tulee vielä sukulaisia rääppiäisiin. Ensimmäiset kemut tässä talossa!

Aikakäsityksessäni on jotakin häikkää, kun tarkoituksena oli eilen tehdä kaiki mahdollinen, mutta ehdinkin vain nippa nappa leipoa. Tänään sitten pölyhuisku viuhaa! Tehdään, mitä ehditään ja jätetään tekemättä, mitä ei ehditä! Nyt ei muta kuin potkimaan viimeiset muuttolaatikot katseilta suojaan, ja sitten kahvipöytää kattamaan.


Mukavaa viikonloppua!

5 kommenttia:

 1. Kivat nuo hammasjutut!Mulla on samanlaineb hylly,välistä ideat hukassa mitä siihen laittaisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin nuo on aivan ihania! Melko nopsaa ne alkoi juoman seassa sulaa, mutta voisihan tuolla muotilla tehdä vaikka marmeladia!

   Minä olen tosi huono miettimään tuollaisia sommitelmia, ja sitten kun tavarat saa jollekin paikalle, ne on siinä aina. Voisihan tuon hyllyn sisältöä aina vaihdella, mutta se vaatisi liikaa ajatusta. Uusia ideoita varmasti löytäisi ihan yllin kyllin kuvahaulla hakemalla.

   Poista
 2. Enpä ollut tajunnutkaan, että pienen Aalto kipon voisi laittaa noinkin päin :) Kyllä blokien lukeminen vain kannattaa! Hauskoja juhlia :) nuo tekarit näyttää mahtavilta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se minullekaan olut ennen tullut mieleen, mutta ajattelin nyt kokeilla, josko siitä saisi jotakin iloa revittyä irti! Ihan tukevasti tuntuu pysyvän, ja nyt silläkin on vihdoinkin joku käyttötarkoitus :) Se on minitaulu!

   Kiitokset toivotuksista! Tekarimuotti oli minusta aivan ihana, löysin sen joskus kirpparilta ja se pääsi nyt ensimmäistä kertaa käyttöön.

   Poista
 3. Tosi kaunis toi hylly tavaroineen päivineen. On sitä hommaa kun on vielä kemut :)

  VastaaPoista

Mukava, kun jätit jälkesi!