lauantai 19. marraskuuta 2016

Kemut käynnissä


Voihan koirankuonolaisia, kun on lasten kemut käynnissä. Neljä kaverusta herkuttelee keittiössä, ja iloinen, vähän riehakas pulputus ja elo täyttää koko kodin. Elmoa moinen meteli ja vouhotus selvästi rasittaa. Se vetäytyy lannistuneena syrjään ja kuvittelee olevansa jossakin muualla. 


Ehkä se toivoo, että olisi syntynyt johonkin metsästäjäperheeseen. Saisi pyytää lintuja tai jäniksiä. Lammaspaimenena olisi varmasti mahtavaa, pihakoiran elosta puhumattakaan. Porokoirana saisi tehdä mitä eniten mielii. Ollapa jonkun yksinäisen eräjorman koira, se se olisi.

Kärsivä Elmo ei yhtään peittele surkeuttaan.
Nyt ovat lapset lähteneet, ja koirat niin naatteja, että palautumiseen menee ainakin viikko. Sellaista ylellisyyttä ei hurtilla ole luvassa: huomenna tulee vierassatsi numero kaksi!


14 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Elmo osaa olla kyllä tosi rassukka. Se mielellään vetäytyy syrjään, jos on hirveä hälinä tai paljon ihmisiä. Se on niin erakkoluonne.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. On se vähän. Elmolla on niin herkät tunteet.

   Poista
 3. Kyllä se Elmo on ihan siellä missä pitääkin ja ymmärtää sen taas...ensi viikolla.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensi viikkoa odotellessa :) Olisi kyllä jännä nähdä, minkälaiset perheet ja olosuhteet koirat valitsisivat, jos saisivat itse päättää.

   Poista
 4. Voihan Elmo! kun toiset juhlii, on katseleminen sivusta rankkaa puuhaa. Tsemppihalit Elmolle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se rankkaa. Elmo ei oikein lasten päälle ymmärrä. Heiluvat ja metelöivät, ei niistä tiedä. Elmo on saanut kovasti sympatiarapsutuksia; kyllä se tästä vielä selviää!

   Poista
 5. Meillä Rasis stressaa juuri Oulussa päättynyttä ilotulitusta. Itki taas surkeasti ka läähätti. Polonen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, meillekin tulitukset kuului, mutta koirat ei olleet moksiskaan. On se kyllä inhottava katsoa kärsivää koiraa. Raukat eivät tulituksista välitä :/

   Poista
 6. Meilläkin koira väsyy kun on tenavien kanssa. On ihan poikki ja nukkuu koko kotomatkan :) :) Tiedän teidän koiran tunteet :) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä niissä lapsissa on liikaa vahdittavaa, kun on kauheaa heilumista ja häsläystä. Vähemmästäkin sitä uupuu. Ehkä Elmo huomenna on jo ennallaan!

   Poista
 7. Teidän koiristanne olen enemmän Manu-fani, mutta nyt löytyi henkinen yhteys Elmoon! En itsekään jaksa mitään ventovieraista koostuvia ihmislaumoja, joiden kanssa pitäisi kuitenkin olla sosiaalisessa vuorovaikutuksessa. Se on kauhean kuluttavaa. Toki minä ihmisten kanssa olen tekemisissä sen mitä on pakko enkä pelkää mennä elokuviin tai konserttiin tai muihin ihmispitoisiin paikkoihin, mutta hälisevien bileiden sijasta olen mieluummin kotisohvalla rentoutumassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se ihmishälinä väsyttää, vaikka siitä tykkäisikin. Minusta on toisinaan mukava olla hälisevissä bileissä, mutta useimmin valitsen kotisohvan :) Ollaan Elmon kanssa samiksia! Tosin minä en kuitenkaan mene sohvalle mököttämään, kun toiset juttelee.

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!