sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Kaappi kasassa!Vihdoin saatiin ikivanha kaappi kasattua ja sitä myötä monta laatikollista tavaraa oikeille paikoilleen! Vanha kaappi on taannoinen Huuto.net-löytö, ja se on kulkenut mukana jo kolmessa kodissa. Sen saa purettua osiin, mikä on ihan näppärä ominaisuus, mutta sen kokoon kasaaminen onkin sitten toinen juttu. Olin jo moneen kertaan sytyttämässä roviota, kun touhusta ei meinannut tulla yhtään mitään. Jos sai yhden kulman kohdilleen, alkoi kolme muuta irvistää. Onneksi se on nyt kasattu!

Tämän yhden pienen muutoksen myötä olohuone tyhjeni aikalailla irtorojusta. Kauankohan vielä elellään laatikoiden keskellä? Entä mihin kohtaan se sohva mahtuu!
 
Vanhan kiväärilaatikon kylkeen maalattu teksti harmittaa pikkuisen nyt, kun laatikossa ei enää säilytetäkään kenkiä. Nyt siellä on kaikki kankaat ja ompelutarvikkeet. Ehkä pitäisi jatkaa samaa huonoksi havaittua linjaa ja lisätä kenkäloota-tekstin eteen teksti "Tämä ei ole". On se kaappi kaunis ja ihana, mutta ei sitä kyllä hullukaan huvikseen siirtele. Yritettiin kaverinkin kanssa aikaisemmin saada kaappia koottua, ja meille tuli kiistaa kaapin iästä. Minä veikkaisin, että se on jotakuinkin satavuotias, mutta kuka tietää!

 

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. On se aika <3 Nyt siitä voi taas tykätä, kun ei tarvitse sen kanssa tapella :)

   Poista
 2. Upea kaappi! Voi vastaavanlaisesta olen haaveillut itsekin. Kyllä se joku päivä vielä tulee kun paikkakin on katsottu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulee, tulee! Varmasti samantyyppisiä löytyy vanhantavaranliikkeistä. Ja Tori on tietysti hyvä, mutta siellä täytyy olla löytöjen kohdalla nopea! Metsästysonnea!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitokset! Tämän kaapin on joku edellinen kunnostanut (tai kunnostuttanut, on niin siistiä jälkeä). Joistain kohdin paistaa ihan aavistus punaista. Joku on sen varmaan aikoinaan maalannut punaiseksi! Hui!

   Poista
 4. Kummitädillä on samantyylinen kaappi. Mulla ei pitäisi varmaan hermo kokoamisen kanssa =).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin yritettiin kolmeen otteeseen ja vasta kolmannella kerralla päätettiin, että nyt sen on tapahduttava! Mulla alkoi niin rassata ne nurkassa lojuvat, purkamattomat laatikot, että se ylitti kaapin kokoamisesta aiheutuneen rasituksen :D

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!