sunnuntai 13. marraskuuta 2016

Joulun tunnelmaa pohjoisestaJouluinen Rovaniemi on kaunis ja tunnelmallinen. Marraskuu ei ole vielä edes puolessa, mutta Pohjoisen pääkaupungissa voi jo käydä nuuhkimassa joulutunnelmaa. Vielä ei näkynyt turisteja kovin paljoa, mutta varmasti lähempänä joulua sitten.

 Ylemmässä kahvilassa oli muuten mahdottoman kiva sisustus - sopivan näyttävä mutta silti tarpeeksi rauhallinen. Ehkä jotakin pientä voisi poimia sieltä omaankin kotiin! Jotenkin sitä on ihan totaalisesti kyllästynyt väreihin ja saanut oikean retroähkyn. Kuitenkaan ei haluaisi kovin kliinistä ja sliipattua ilmettä. Muumimuki-parat ovat aina ensimmäisenä hävitysuhan alla, kun saa jostakin inspiksen ja intoutuu uudesta tyylistä: Muumit pois ja mustavalkoista Taikaa tilalle! Mutta jospa alkaakin kaduttaa? Miten ihmiset osaavat tehdä tällaisia päätöksiä!


Tänään pakataan sohva peräkonttiin ja suunnataan nokka kotia kohti. Jos viitsisi reipastella, voisi samalla käydä nappaisemassa joulukuusen mukaan lähimetsästä. Aitoa kuusta meillä ei ole varmaan ikinä ollutkaan!


8 kommenttia:

 1. Olipas kiva katsella kuvia niin tutuista maisemista! Täällä tosiaan taitaa olla joulu ainainen ja nyt se vasta alkaakin hyppimään silmille 😉 Toivottavasti saatte sohvan turvallisesti kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sohva turvallisesti kotiutettu! Oli kyllä karsea ajokeli, kun oli tienpinta jäässä ja siihen vielä tihkutti vettä! Hyi talvea!

   Rovaniemellä joulu tosiaan on omaa luokkaansa :) Minusta turistitkin tuo mukavaa joulutunnelmaa. Jotenkin niin höpsyköitä pöppiäisiä kelkkahaalareineen ) Olin joskus lukion jälkeen hotellilla tarjoilijana töissä joulusesongin aikaan, ja siinä oli kyllä aivan erityinen joulutunnelma!

   Poista
 2. Niin ja unohtui kirjoittamatta että itse olen ratkaissut muumimukiähkyn hommaamalla 6kpl harmaata Teema mukia kaappiin... vaihdan aina ne käyttöön kun muumit hilluu liikaa 😀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, tuo ei nyt oikein ole meillä toimiva taktiikka! Meillä on niin paljon mukeja, että vähempi riittää. Yritin eilen arvioida noiden muumikuppien hintaa, ja jos niistä tosiaan saisi sen, mitä Huutiksen perusteella näyttää, niin todellakin saavat mennä!

   Poista
 3. Sama ikuisuusongelma on minullakin: kliinisen valkoista en halua, mutta en myöskään maalaisromanttista röyhelöä. Miksi kutsutaan pehmeää, persoonallista sekamelskaa siinä välitilassa? Kerroksellinen sisustus skanditwistillä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Googlen hakusana "chick decor", onko siinä sellaista? Mie voin kuvitella mitä tarkoitat. Kerroksellisuutta kaipaan itsekin. Sellaista kodikkutta ja tietynlaista epätäydellisyyttä, sitä ettei kaikki ole tosi millintarkkaan suunniteltu. Sellaista että näyttää hyvältä, mutta mahtuu itse kuvioon eikä tarvi ajatella, ettei sovi olla ja elää, ettei mene sisustus sekaisin. Ikea-tyyli ilman Ikeaa :D

   Poista
 4. Oi olet täällä kotikonnuilla ollut♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää aina välistä käydä! Rovaniemi on kyllä ihana joulun alla.

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!