tiistai 8. marraskuuta 2016

Esiteinin huoneessaMinun pienestä taaperostani on kasvanut jo esiteini, ja huone on sisustettu sen mukaan. Lapsella on omat toiveensa huoneensa suhteen, eikä hän onneksi vierasta värejä. 11-vuotiaan esiteinin huoneesta löytyy teinimäisiä asioita ja vielä lapsekkaita juttuja. 


Sänky vaihtui muuton myötä 80-senttisestä rautasängystä 120-senttiseen jenkkisänkyyn, joka lapsen mielestä on parasta koko huoneessa. Sängynpääty odottelee vielä nikkaroimistaan ja parit jutut seinälle kiinnittämistään. Muksu toivoo yhteen nurkkaan säkkituolia, mutta katsotaan, mitä löytyy! Pian alkaa pojan huoneessa olla valmista.

Sängyllä loikoilevalle Pertti-nallelle sattui taannoin pieni tragedia (Manuu!), mutta nenättömänäkin nalle on yhä tärkeä. Tahmatassu tarkkailee huonetta sienijakkaralta käsin.Vahva tapetti vaatii kaverikseen raikasta valkoista. Keltaisen nappasin tapetin sävyistä vähän pehmentämään tunnelmaa. Verhot tekevätkin paljon; ne olivat aikaisemmin meillä olohuoneessa ja ehdin jo nakata ne kyllästyksissäni kirppiskasaan. Tänne ne sopivat kuitenkin oikein hyvin.
 
Käsitöitä löytyy kodin joka  huoneesta. Poika ihastui vankilamyymälässä tähän vohvelikankaiseen koristetyynyyn. Molemmin puolin kirjailtu ja viisi euroa, huh! 

Hurja pääkallo on säästölipas. Sen pohjassa on tulppa, ja se tuntuu tyhjenevän samaa tahtia kuin täyttyykin.
 
Ariksen retrolamppu oli aikaisemmassa kodissa eteisessä. Sain edellisessä kodissa oikean retroähkyn ja ehdin tähänkin kyllästyä, mutta uudessa ympäristössä se löysi taas sopivan paikan.
 Karttapallon alla odottelee kiinnittämistään 60-lukuinen kaksilaatikkoinen pieni hylly, josta tulee sängyn vierelle laskutaso. Rohkaisin mieleni ja kokeilin eilen porata iskuporakoneella reiät betoniseinään, mutta jätin homman nopeasti sikseen, kun tunnuin saavan aikaiseksi enemmän leveyttä kuin syvyyttä. Kyllä ne siitä vielä seinälle saadaan, vaikka junnaavat jutut tuntuvatkin siirtyvän tehtävien asioiden listalla koko ajan vain eteenpäin ja eteenpäin.


Aurinko ei tunnu nyt ollenkaan olevan samoilla linjoilla hyytävän viiman kanssa. Näyttäisi siltä, että talvikengät on tosiaankin pakko käydä kaivamassa esille. Onko se optimismia vai silkkaa typeryyttä, että pinosin talvikenkälootan varastossa alimmaiseksi?


8 kommenttia:

 1. Kivan värikäs huone pojalla.

  VastaaPoista
 2. Onpa ihanan piristävä ja värikäs huone <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Se on tuo tapetti, joka muuttaa koko huoneen ilmeen. Hirmuisen pieni tila, mutta silti tosi omanlaisensa soppi.

   Poista
 3. Ihanaa,että esiteini tykkää väreistä:).Mahtava tuo kattolamppu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Esiteini on aika suostuvainen monenlaiseen sisustusratkaisuun :D Kyllä se joihinkin asioihin sanoo selkeän ein ja jotakin toivoo erityisesti, mutta aika vähäisesti viitsii huoneensa sisustusta pohtia :)

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!