sunnuntai 2. lokakuuta 2016

ViimeinenIhmeellistä! Niin se aika lopulta kului, että tämä päivä on viimeinen päivä vanhassa kodissa. Eiliseltä jäi tekemättä vielä vaikka mitä, mutta luulenpa, että kaikki kyllä sujuu, kunhan laittaa sujumaan. 


Ihan viimeiset käytössä olevat tavarat ovat vielä pakkaamatta, mutta muuten täytyy oikeastaan enää järjestellä pakattuja asioita järkeviin pinoihin, kiikuttaa ulos valtavat kasat roskaa ja suorittaa tympeääkin tympeämpi loppusiivous. Yngh.


Pakkauskelmu on osoittautunut mahdottoman näppäräksi. Niputin sillä yhteen sukset, sauvat ja jäkismailat, puutavarat ja tauluja. Taulujen pehmikkeenä on lakanoita: yritin välttää mahdollisimman paljon roskiin menevää pakkausmateriaalia, ettei sitten uudessa kodissa tarvitse ähistä roskan keskellä, kun rupeaa purkamaan. Tekstiilit on pakko kantaa muutenkin, joten helpompi käyttää niitä pehmikkeinä.

Vanha tietokone haetaan tänään, ja sitten koittaa nettihiljaisuus. Mepä taidamme tavata seuraavan kerran uuden kodin puolella! Heissulivei siis!


12 kommenttia:

 1. Tuota pakkauskelmua mekin muutossa käytettiin....tosi kätevää.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kelmu oli ihan ehdoton! Jätin joihinkin laatikoihin sälät paikoilleen ja suljin lootat kelmulla. Hyvin päästiin perille asti!

   Poista
 2. Muuttaminen on rasittavaa ja raskasta, mutta solet kyllä valmistautunu minusta äärimmäisen hyvin - näin blogin kautta seuranneena :) Hyvin se menee ja uudessa kodissa tuntuu jo niin hyvältä. Odotan niin kuvia ja tunnelmia uudesta kodista :) Muuttotsempit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin minustakin olin valmistautunut tosi hyvin, mutta silti oli ihan hirveä härdellipäivä! Hyi hyi, onneksi se on jo takana!

   Uudesta kodista puuttu vielä vaikka mitä, se sohva nyt ykkösenä :) Mutta toisaalta mukava, kun on jotakin mukavaa odotettavaa!

   Poista
 3. Odottelen koska nähdään tai luetaan toisistamme.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) Tänään saatiin netti vihdoin pelittämään. Olipa pitkä aika olla ilman kunnollista yhteyttä maailmaan!

   Poista
 4. Tsemppiä muuttoon ja erityisesti uuden kodin pystytyshommiin! Omat muistot vielä aika verevinä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itse muuttopäivästä on nyt kulunut kaksi viikkoa, mutta ei olla saatu vielä kaikkia tavaroita paikoilleen. Hirviä härdelli!

   Poista
 5. Täällä odotellaan postauksia uudesta kodista malttamattomana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt pääsee postaamaan! Oli tosi tympeä olla pelkän puhelimen varassa pari viikkoa! Ei enää ikinä nettitaukoa :D

   Poista
 6. Heissulivei! =) Pakkauskelmu on kyllä kätevää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heissulivei! Sitä se kyllä oli, ja purkaessakin ihan vaivaton ja mukava :)

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!