sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Vessa valmistuu


Väen vängällä kun oikein puskee eteenpäin, niin kyllä ne asiat siitä lopulta etenevät. Allaskaapin rakentamisen kanssa oli vähän ongelmia, mutta en suostunut luovuttamaan, vaikka olisi tosiaan tehnyt mieli pilkkoa koko tekele takan sytykkeiksi. Ja tämän kun piti olla muka helpompaa, kun on kerran aikaisemmin nikkaroinut samanlaisen!


Lipastosta ylijäänyt sininen riitti aivan juuri ja juuri allaskaapin tarpeiksi. Siinä tuo nyt nököttää, eikä ehkä arvaisi, minkälainen vääntö sen kanssa oli.
Vetimiksi laitoin tuollaiset posliininupit, jotka kaapista valmiina löytyi. Nupit ovat oikeasti sellaiset sähköjohdon kuljettimet, jotka on tarkoitettu kattoon kattovalaisimen johdoille. Pääsivätpä käyttöön, joutilaat!

Ovien ja saranoiden kanssa oli tosiaan ongelmia, ja vielä meidän täytyy allaskaapin kanssa hieman puukkohippastella, etteivät ovet sulkiessa junnaa vastakkain. Vessa alkaa pikku hiljaa löytää muotoaan, mutta muutamia pikku juttuja täytyy vielä jaksaa tuunailla. Sitten armoton kuuraus ja seuraavan kohteen pariin!


8 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää uusi allaskaappi ja nuo nupit sopii vetimiksi paremmin kuin ehdottamani nahkavetimet.
  Kivaa sunnuntai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin ehdotin nahkavetimiä, mutta kun allaskaapista tulikin sininen (luulin et musta) niin olisi ollut liian samankaltainen kun lipasto. Nuo nupit ovat oikein passelit myös mielestäni.

   Poista
  2. Nahkavetimet olisi ehdottomasti olleet kivat, mutta ei ehkä makiaa mahan täydeltä ja samaa juttua joka huoneeseen :)

   Poista
  3. Anonyymi: Minäkin luulin, että tästä tulee musta :) Yritin tosiaan välttää, ettei jokaisesta huonekalusta tule ihan samanlainen. Mutta sitten katsoin, että sinistä maalia olisi vielä sopivasti ja se sininen oli niiiiiin kiva väri...

   Jos ei jokaisesta maalipurkista pitäisi maksaa erikseen sitä 35 euroa, niin ehkä sitten valitsisi rohkeammin eri sävyjä. Tosin överivärikäs kausi taisi mennä minulla jo ohi, mutta nyt kaipaisin sellaisia kauniita murrettuja, yhteensopivia värejä.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitokset! Posliini on materiaalina minusta tosi mukava, siis tällä tavalla nupeissa. Näpä nupit ostettiin edellisen kodin makuuhuoneen kattovalaisimia varten, mutta ne jäivätkin turhanpantiksi. Yritin niitä nettikirpparilla kaupitellakin, mutta kukaan ei huolinut. Nyt onneksi pääsivät käyttöön :) Ja onneksi ei taas tarvinnut ostaa jotakin lisää. Se menee aina näissä nikkaroimis- ja käsityöprojekteissa niin, että joutuu jokaista työtä varten erikseen ostamaan vaikka ja mitä.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitokset! :) Onneksi valmis jo! Meinasi hermot mennä.

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!