sunnuntai 16. lokakuuta 2016

Takaisin jaloillaan


Voihan epätoivo! Ei ole meidän torppa vieläkään kiinni nykyajassa: operaattorilla on joku ongelma, jonka ratkomiseen menee vielä viikon päivät. Yksi viikko odoteltiin normaalia toimitusaikaa, toinen viikko kuunneltiin vakuutteluja siitä, että vika on meidän laitteissa ja kolmas viikko menee siihen, kun operaattori miettii, miksi ovat niin surkeita, etteivät saa edes nettiä kytkettyä. Kärsivällisyys kasvaa ja jalostaa meitä ihmisinä.

Vieläkään ei pääse päivittään blogia kunnolla, vaikka sisustusasiaa olisi vaikka kuinka. Napsin kuvia Instagramin puolelle ihmettä odotellessani, mutta tämänpäiväisestä onnistumisesta täytyy hehkuttaa täälläkin. Moni huonekalu sai muutossa osumaa, ja pahiten kärsi keittiön lasivitriini, jonka jalka irtosi ja murtui. Meinasin jo heittää koko kaapin menemään, mutta sitkeän hinkuttamisen jälkeen kaappi seisoo taas neljällä jalallaan. Ihanaa!Murtunut kulma vaati monen monta kerrosta puukittiä. Jalkapalasta taltalla ylimääräiset pois, vastakappaleiden hionta tasaiseksi ja väliin liimaa ja kolme puutappia. Taakse vielä kaksi kulmarautaa, kulumien paikkaus akryylimaaleilla. Siinä se nyt seisoo, vahvempana kuin ikinä!

Purkaminen on vielä kesken, huusholli kaipaa juuriharjaa ja kosolti saippuaa. Monta juttua ollaan jo saatu paikoilleen, mutta onneksi on vielä tekemistä!

6 kommenttia:

 1. Onneksi päätit vielä korjata kaapin jalan, koska tuo kaappi on aivan upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi! Yritin alkuun korjata sitä liimaamalla palat yhteen, mutta siitä ei tullut yhtään mitään, kun palat eivät ollenkaan sopineet enää yhteen. En olisi uskonut, että tuo puukitti toimii, mutta niin vain tekee! Päällepäin ei näy ollenkaan, että jalka on joskus murtunut palasiksi :)

   Poista
 2. No höh!!! Olenkin jo kuvia uudesta kodistanne ootellut!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä päivästä lähtien se taas alkaa! Olipa kummallista olla ilman blogia, kun on niin tottunut raapustelemaan kuulumisia.

   Poista
 3. Harmillista on muutossa nuo kolhut. Hyvä kun sait korjattua, tosi kaunis kaappi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ne, mutta suorastaan välttämättömiä. Ensimmäisen naarmun sain aikaan, kun ennen pakettiautoa kannoin kalusteita eteiseen ja töytäisin pöydällä sinistä lipastoa. Harmitti, mutta ei voi mitään!

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!