lauantai 22. lokakuuta 2016

Hitti vai huti?Vähän meinaa laiskuus ruveta painamaan! Vessan nurkkaan nikkaroimani työtason kanssa kaikki meni ihan mönkään. Rupesin poistamaan epätasaista maalia ja päätin pikkuisen vain kokeilla, miltä epätasainen pinta paikoillaan näyttäisi. Onko se laiskuus minussa, joka puhuu, ja sanoo, että näillä mennään?


Hitti vai huti? Maalaanko heti vai joku toinen päivä?
Allaskaappi (joka on melkein samanlainen kuin keväällä nikkaroimani mutta silti ihan erilainen) on tällä hetkellä pohjamaalin peitossa. Ovet kaipaavat vielä säätöä, mutta ne menevät kohdilleen kun saranat löytävät paikkansa.

Pian pääsee maalaamaan pintamaalia, mutta vetimistä ei ole vielä tietoakaan. Mitä tähän keksisi?


10 kommenttia:

 1. Taso: anna olla, kiva kulunut look.
  Allaskaappiin sopisi ne nahkavetimet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jätin tason tuollaiseksi ainakin hetkeksi! Totta kai siihen kyllästyy, mutta saahan sen sitten myöhemminkin maalattua tasaiseksi :) Mustalla hain ryhtiä tuohon viheriäiseen, ankeaan tilaan, mutta tulikin nyt sitten muuta.

   Poista
 2. Myöhemmin tietysti. Näin saat kaksi tasoa yhden hinnalla: tämänhetkisen ja sitten kyllästyttyäsi sen uuden näköisen.

  Kaappiin - ja teidän kotiinne - sopisi sellaiset 70-lukuiset kuppivetimet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Kaksi tasoa samaan hintaan :)

   Minä kaivelin kaapeista tuollaiset posliininupit, jotka olivat aivan joutilaat. Vetimet tekee kyllä paljon, ja voihan niitäkin sitten vaihdella, jos innostus iskee.

   Poista
 3. Nahkavetimet, mutta entäs jos ne tekisitkin itse esim jostain vanhasta nahkavyöstä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin sitäkin, mutta ajattelin, että tulee liian samanlainen kuin siitä sinisestä lipastosta. Vanha vesiputken venttiili olisi ollut myös kiva, jos niitä olisi tähän hätään ollut saatavilla :)

   Poista
 4. Toi taso on ihan huippu! Katoin ensin pelkkää kuvaa ja vasta sitten rupesin lukemaan tekstiä... Meinasin jo kysyä, että mistä tuollaisen tason voi hommata. On se vaan hiano! :) Älä vaan ihmeessä maalaa sitä. Maalaa vasta sitten kun/jos alkaa kyllästyttämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitoin kaverillekin kuvaa, ja hänkin kysyi, että oliko tuo jotakin dc-fixiä :) Ihmeellisen jankkia oli kyllä se maali, vaikka oli alle vuoden vanha, eikä ensi alkuun tuntunut mitenkään erityiseltä. Olisi varmasti mennyt jossakin pienemmässä maalauksessa, mutta näin isolla pinnalla se ehti jotenkin jämähtää paikoilleen, kun oli vielä toisessa reunassa huhkimassa.

   Uskon, että tähän tasoon kyllä ennen pitkää tällaisenaan kyllästyy (mulle tulee siitä harmillisesti mieleen lehmä). Mutta ei se nyt niin vakavaa ole, ja ainahan sen voi maalata myöhemminkin! Katsotaan, miten tuo valkoinen pohjamaali kerää luokseen nöyhtää.

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!