keskiviikko 26. lokakuuta 2016

Fiinien astioiden alttariKeittiössä tavarat ovat pikku hiljaa löytäneet paikkansa. Fiineimmät astiat joutuivat odottelemaan paikkaansa kaikkein pisimpään, kun muutossa rikkoutunut vitriini oli korjauksessa. 


Kekkonen ja lehtihylly näyttivät taas lyöttäytyneen vitriinin kanssa kimppaan. Mad-lehtien sijasta täytin hyllyn tällä kertaa kokkikirjoilla. Jossakinhan niidenkin täytyy olla, ja näin näkösälle aseteltuna ne tuovat kivasti väriä vaaleaan tilaan. En oikein keksi, mitä sävyä keittiöön toisi, joten valkoisella mennään ainakin toistaiseksi.
Useimmin käytettävät astiat ovat toisessa kaapissa, ja vitriinihyllyyn keräsin sellaiset hienot astiat, joista on eniten iloa tällä tapaa puoliksi näkösällä. Muumitkin seuraavat ainakin vielä mukana, vaikka usein mietin, pitäisikö niistä luopua aivan kokonaan.
 
Porokuulumiset meinasivat unohtua kokonaan! Vein tänään roskat ja huomasin, että naapuri oli jättänyt otettavaksi metallisen porokoristeen. Ei tämä mitenkään arvokas ole, mutta ihan nätti ja minusta oikein hauska löytö. Tätä myötä on sitten meilläkin joulukoristeasiat hoidettu! Vuppiduu, valmista jo lokakuussa!

Tänään satoi ensilumi, ja tuntuu, että syysloma vaihtui talvilomaksi. Toivottavasti vielä lämpenee; meillä kun on vielä ikkunatkin pesemättä. Talvella saa palella jatkuvasti, mutta täytyy kyllä myöntää, että lumi tuo ihanasti valoa tähän synkkyyteen!


8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitokset! :) Meinasin, että tuossa olisi vähän karsimisen varaa, mutta en kyllä raaski mistään luopuakaan!

   Poista
 2. Hei!

  Olen jo jonkin aikaa seurannut blogiasi. Nyt on pakko kommentoida, että omasta mielestäni keltainen sopii keittiöön täydellisesti. Se tuo aurinkoa ja energiaa pimeimpiinkin aamuihin. Mutta keltaisen kanssa täytyy olla varovainen - siitä saa helposti yliannostuksen! Kannattaa kokeilla maalata yksi seinä, vaikka ruokapöydän takaa, keltaisella.

  En voi kuin ihailla energiaasi :D Toteutat tosi kivoja sisustusideoita jatkuvasti! Ja tosi hieno juttu, että pääsitte pois homeasunnosta, ja löysitte uuden kivan kodin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa!

   Onpa kiva, kun kommentoit! :) Keltainen tosiaan on sellainen väri, että sen kanssa saa olla varovainen, ettei tule yliannostusta. Meillä oli hetken aikaa edellisessä asunnossa seinässä keltainen neliö, ja sain siitä ikuiset kyllästysoireet. Mutta en tiedä, olisiko joku maltillisempi, asiallinen keltainen parempi. Yleensä uusissa tiloissa tulee heti joku tietty väri mieleen, joka sinne sopisi, mutta keittiö on nyt ihan kysymysmerkki.

   Mulla on nyt sisustusbuumi meneillään! Juuri päästiin muuttamaan, ja edellisessä asunnossa oli täysi sisustuskyllästyminen. Nyt korjaan vahinkoa :)

   En tiedä, mikä edellisessä asunnossa oli ongelmana, mutta huono sisäilma siellä ihan selvästi oli. Liian lämmintä ja kosteaa, kylppärikään ei koskaan päässyt kuivumaan. Maalit lohkeilivat katosta, kun oli niin kostea ilma. Mutta se on nyt jo historiaa!

   Poista
 3. Tuo kaappi on niin kaunis ja Kekkonen tuo hyvän kontrastin kokonaisuuteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Ei ollut tarkoitus taas laittaa Kekkosta tuohon kaapille (ehkä se vielä löytääkin uuden paikan), mutta kaappi on niin matala, että se kaipaa minusta pikkuisen korkeutta. Kekkoseen liittyen meillä on itse asiassa yksi idea, kunhan vain saadaan se toteutettua :)

   Poista
 4. Ihania astioita kaapissasi, ja edelleenkin minun silmiini kaappisi on kaunis.Poro on hyvä koriste.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! :) Poro oli hauska löytö; se voi nyt tuoda meille joulun tunnelmaa, jahka aletaan joulua laittelemaan! :)

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!