sunnuntai 25. syyskuuta 2016

Paras vaihe edessäNo nyt mennään! Tuskalliset, piinaavat pohjatyöt ovat takana, ja paras vaihe on edessä: pian pääsee sutimaan maalia pintaan! Olohuoneeseen on rakennettu oikea maalausstudio. 


Viimeksi sinistä lipastoa maalatessa alla oli vain kolme kalikkaa. Lipasto tietenkin klenkkasi koko ajan, mutta en vain saanut aikaiseksi haettua neljättä palikkaa. Uskomatonta, että voi käyttää tunteja ja taas tunteja yksitoikkoiseen maalinpoistoon, mutta on niin laiska, ettei saa kalikkaa haettua,  vaikka sen puuttumisesta on vaivaa. No nyt on pöydän alla tasaiset ja kunnolliset tukipuut, että pääsee maalaamaan!

Punaisen vitriinin suhteen myönnän tappioni ja taivun sellakan sijasta käyttämään maalia. Maali on sillä tapaa turvallinen vaihtoehto, että sillä saan varmasti tasaista pintaa. Harkitsin ihan ammattilaiselle viemistä, mutta kun miettii, mikä työ vitriinissä on, luulen, että työ olisi tullut tosi kalliiksi. Maali on kompromissi minun, lipaston, taitojeni ja kukkaron välillä.


Punaisesta en päässyt eroon, vaikka vitriinin kanssa on paiskittu töitä ihan mahdottomia aikoja. Tähän vaiheeseen pääseminen ei ole ollut yhden tai kahden päivän homma. Ammoniakki jäi vielä kokeilematta, muutoin tein kaikkeni.Valkoisen pöydän pohjatöihin meni myös vaikka kuinka paljon aikaa, vaikka kuvittelin muka suoriutuvani kolmessa tunnissa. Tirsk! Pohjamaalia on jäljellä vielä ihan riittävästi, mutta pintamaalin kanssa saa vähän jännittää! Riittääköhän tuo?


Kahvikuppi alkaa olla lopuillaan, ja on aika jatkaa hommia! Maalailemisiin!


5 kommenttia:

 1. Hei löysin sattumalta blogiisi ja jään seurailemaan! Värit ja kirppislöydöt ovat lähellä sydäntä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa! Ja kiitokset kommentista! Hyppäsit nyt mukan sellaisessa vaiheessa, että ollaan juuri viikon päästä muuttamaan uuteen kotiin. Siellä alkaa uudet sisustukset!

   Poista
  2. Kauheasti kirjoitusvirheitä! Oikeasti osaan kirjoittaa:

   Siis mukaan ja muuttamassa! :D Oli monta asiaa yhtä aikaa mielessä.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitokset! Vitriinissä on nyt pohjamaali pinnassa! Ihan huikea aine tuo Otexin musta pohjamaali!

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!