tiistai 20. syyskuuta 2016

Nahkavetimet viimeistelyynJuvilta tilatut nahkavetimet saapuivat ennätysajassa ja olivat aivan ennätyshienot! Jännitin, josko nettikuva tuottaisikin pettymyksen, mutta luonnossa vetimet ovat juuri niin hienot kuin ajattelinkin! Jos joskus tarvitsee jotakin erikoisempaa nikkarointiprojekteihin, niin Juvin sivut kannattaa kyllä ehdottomasti kurkata.

Lipastossa oli ennen yhden ruuvin nuppivetimet. Kittasin isojen laatikoiden keskimmäiset reiät umpeen ja porasin uudet reiät pitkulaisille vetimille. Tämä vaihe on aina niin hyytävän karmea, kun joutuu tuhoamaan suurella vaivalla viimeisteltyä pintaa! Jospa meneekin väärään kohtaan! Jospa koko etulevy halkeaa?

Oikeaan kohtaan meni! Nahkaiset vetimet viimeistelevät lipaston kauniisti. Koko vetimen pituus oli 16 senttimetriä, mutta porasin reiät kymmenen sentin etäisyydelle, että jää kädensijalle väljyyttä.


Vielä pitää ostaa laatikon sisälle pohjien peitoksi huopakangasta, että tavarat pysyvät paikoillaan. Jossakin edellisessä postauksessa joku todella näppärä osasikin kertoa, että Ikeassa myydään mattojen alle liukuesteeksi tarkoitettua huopaa (Stopp filt, n. 7 e), joka varmaankin sopii tähän tarkoitukseen aivan passelisti!


Olipas tämä kerrassaan kiva projekti! Kannen kiinnittäminen ei meinannut millään onnistua ja olinkin jättämässä koko homman sikseen (itse asiassa kaupittelin keskeneräistä lipastoa nettikirpparilla, mutta kukaan ei sitä huolinut). Onneksi vielä innostuin; nyt meillä on tulossa aika hieno uusi lipasto uuteen kotiin!

8 kommenttia:

 1. Hienot nahkavetimet sopivat hyvin lipastoon. tuli ihan uudenlainen ilme, heino.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nahkavetimet oli kyllä ihan just eikä melkein!

   Poista
 2. Kaunis väri ja hieno lipasto muutenkin. Nuo nahkavetimet vielä kruunaa kokonaisuuden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Nyt olisi mukava tekemismieli! Pääsisipä pian taas nikkaroimaan jotakin uutta :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos! Kohta pääsee viemään lipaston ihan oikeaan ympäristöönsä :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Eikö! Oli ihan nappivalinta, vaikka nettikuvan perusteella tilasinkin! :)

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!