sunnuntai 4. syyskuuta 2016

Muutama retrompi kirppistärppi rovaniemeläisilleRollon reissulla kipaistiin ennätysnopea kirppisreissu Tuhat-Torin läpi (vahingossa puoli tuntia sulkemisajan jälkeen). Oli niin kiire, etten uskaltanut hätäpäissäni tehdä ostopäätöksiä, ettei olisi tullut tehtyä hutiostoksia, mutta niin kivoja juttuja löysin, että täytyy vinkata toisillekin. Tuhat-tori näyttää muuttuneen sitten viime kerran (josta on aikaa) enemmänkin vanhan tavaran putiikiksi, josta löytyi vaikka ja mitä jännää.


Jostain syystä punatutka kääntyi tällä kertaa esille ja tuli bongailtua punaisia juttuja! Tätä ryijymattoa (8 e) jahkailin pitkään uuden kodin pikku vessaan. Siinä on niin muikeat värit! Olisikohan se sittenkin pitänyt napata mukaan? Mätsää mainiosti sukkiksiinkin.

Retro metallinaulakko (10 e) sai minut niin pois tolaltaan, että tuli samalla vahingossa kuvattua omaa sormeakin. Viehättävä ilmestys, mutta kun en heti keksinyt paikkaa, jätin ostamatta. Sopisi kyllä vaikka ja mihin.

Sienijakkara löytyi rojukasan alta. Ehkä vähän groteski tuo alaosan maalaus, mutta senhän voisi maalata varovaisesti uudelleen? 20 euroa 60-luvun klassikosta; ei paha!

Ryijymatto jäi kyllä eniten mietityttämään, mutta jospa kaikella olisikin tarkoitus, ja tämä tarkoittaisi, että vastaan tulee vielä joku entistä sopivampi matto! Yritetään karsia muutettava määrä minimiin ja pidättäytyä tässä vaiheessa ostoksista, vaikka muutama uusi juttu uutta kotia odotteleekin. Onneksi puhelimissa on nykyään kamerat, ja "kirppisshoppailu" luonnistuu näinkin!


6 kommenttia:

 1. Oi,metallinaulakko on kyllä hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, se näyttäisi kyllä tosi kivalta oikeassa paikassa :)

   Poista
 2. Metallinaulakko ja kenkäteline on ihan Ikeaa parin vuoden takaa! Ainakin itellä on samanmoinen kenkäteline. :) Ja hyvä ettet sienijakkaraa ostanut tuossa kunnossa, uuden saa jo melkein samalla hinnalla (30 €->).

  Mutta toi ryijy...ooooii ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, Ikeaa? No nyt kyllä kirppissilmä petti; luulin ihan aidoksi retroksi!

   Sienijakkaroita tosiaan saa vajaalla neljälläkympillä uutena esimerkiksi vankilamyymälöistä. Olen niitä ihastellutkin, ja sitten haaveillut siitä, että joskus nikkaroisin oman itse. Tuossa vanhassa raihnaisessa oli kuitenkin jotakin erityisen sympaattista, vaikka siinä olikin tuo pieni sieni rikki.

   Ryijy oli kyllä hyvännäköinen, mutta ajattelin, ettei sitä ehkä sovi pestä siihen malliin kuin sitä kylppärissä joutaisi pestä. Hieno silti, toivottavasti löysi ostajansa :)

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!