tiistai 13. syyskuuta 2016

MuumejaKuu on pian puolessa! Koko koti on yhtä kippoa, kuppia ja pahvilaatikkoa. Ensimmäistä kertaa sitten tänne muuton varasto kumisee tyhjyyttään. Ne tavarat tosin pyörivät nyt sisätiloissa jaloissa.


Astiakaapista on pian pakkailtu kaikki sellainen, joka ei ole aivan välttämätöntä.

Ankara tehtävien asioiden lista kummittelee mielessä ja näin kolme viikkoa ennen muuttoa tuntuu, ettei millään voi ehtiä ajoissa saada kaikkea valmiiksi. Onneksi aloitin pakkaamisen ajoissa, vaikka se alkuun tuntuikin liioittelulta.


Varsinainen muuttopäivä on aina hirveä rutistus ja rulijanssi, ja täytyykin näin etukäteen pitää huoli siitä, että kaikki tehtävissä oleva on etukäteen tehty. Pahvilaatikot pääsivät loppumaan, ja nyt täytyy odotella uutta erää ennen kuin pääsee jatkamaan!


Lisäys: Varasto on jatkuvasti puheena, mutta ei koskaan kuvina esillä. Tässä kuva todisteena siitä, että varasto todellakin on ollut olemassa ja että se on todella iso.

14 kommenttia:

 1. Kuva siitä paljon puhutusta varastosta ois kiva!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisäsin varaston kuvan pyynnöstäsi tähän postaukseen. Se oikeasti on tosi iso, jatkuu kuvasta tuonne vasemmalle. Nyt siellä on enää muutama pahvilaatikko (tietokoneelle ja näytölle), muutama muovikori kantamista varten ja puutavaraa. Ai niin ja sukset, sauvat ja jääkiekkomailat.

   Tyhjä se ei koskaan tule olemaan, kun siellä on tähän asuntoon kuuluvat väliovet, verhotangot ja kodinkoneisiin kuuluvat lisähärpäkkeet.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. On sitä hommaa vielä, mutta ihan hyvältä alkaa jo näyttää!

   Poista
 3. Meillä muutto ens viikon pe. Ja meikä otti ja lähti vähäksi aikaa karkuun nuorimmaisen kans äitin helmaan. Kova on luotto siihen että saadaan silti pakattua siihe perjantaihin mennessä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulemma ihmiset suorittaa muuttonsa toinen toistaan nopeammassa ajassa, viikossa ja parissa! Eli ei siis huolta :) Ja jos oikein kiire tulee, niin ei muuta kuin jätesäkit avuksi ja rämpärämpä kaikki kasaan!

   Mulla on ensi viikolle ohjelmassa vanhan kämpän siivous. Jos saisi kaapit tyhjiksi sillä tavalla, että pääsee ne pyyhkimään. Ja ikkunat, voi pläh. Satasesta vetoa, ettei uudessa kodissa vanha asukas ole pessyt ikkunoita.

   Poista
 4. No tuonne onkin mahtunut vaikka mitä varastoitavaksi.:) Tsemppiä muuttoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On vain! Ja kun tilaa vievät ovet, verholaudat, hattuhyllyt sun muut asuntoon kuuluvat asiat, niin sekasotku on taattu. Unelmoin sellaisesta varastosta, jossa kaikki on aivan tip top ja justiinsa näppärästi käyttöön otettavissa niin, ettei yhtään tavaraa tarvi siirtää, kun jotain tiettyä lähtee hakemaan.

   Poista
 5. Hei,meillä oli aikaa puolitoista viikkoa :D Hyvin ehditte! :) t. Entinen naapuri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puolitoista viikkoa täytyy olla maailmanennätysaika. En ikinä ehtisi mitään! Mutta kohta voin minäkin sanoa, että on puolitoista viikkoa aikaa :))

   Poista
 6. Onpas siinä muumimukeja. Tsemppiä muuton kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muumeja riittää! En tiedä miten ne ovatkin noin päässeet lisääntymään. Kiitoksia tsempeistä; kyllä se tästä vielä!

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!