maanantai 5. syyskuuta 2016

Maalia päälle! Iso rasti takanaHuh, nyt saa vetää tehtävien asioiden listalta seinien maalauksen. Pakkeloin hyllyjen jäljiltä isot reiät, ja sitten vain maalia päälle. Makuuhuoneen musta ja pojan huoneen turkoosi tehosteseinä saavat jäädä, mutta nämä olohuoneen törkyneliöt täytyi kyllä maalata piiloon.

Keltainen neliö ensimmäisen ja toisen maalikerroksen jälkeen.

Musta seinä pakkeloinnin jälkeen.

Ensimmäinen ja toinen peittokerros. Vaihdoin isompaan, kunnolliseen telaan ensimmäisen kerroksen jälkeen. Laiskuuttani en sitä saanut heti otettua käyttöön.

Vielä yksi kerros ja niin on seinät peitossa! 2.7 litran purkki riitti ihan juuri ja juuri.

Huh heijaa! En kyllä heti keksi mitään tympeämpää kuin vanhan asunnon kuntoon laittaminen muuttohötäkän keskellä. Nyt on onneksi tämä ikävä juttu takana, ja pääsee latomaan pakattuja pahvilaatikoita seiniä vasten. Saadaan taas vähän lisää tilaa liikkua!


4 kommenttia:

 1. Tuo seinien maalailu on rasittavaa kun haluaa jo miettiä uutta kotia.
  Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onkin, vähän niin kuin tekisi tyhjää työtä! Tosin se valintahan on tehty silloin kun alun perin meni maalaamaan, mutta näin jälkikäteen tuntuu tosi tylsältä.

   No onneksi on nyt maalattu eikä tarvitse sitä enää miettiä! Olohuone näyttää kyllä tosi paljon paremmalta valkoisena.

   Poista
 2. Pitikö teidän maalata sen asunnon seinät mistä muutitte pois ?
  Vai ymmärsinkö väärin, onko tämä uusi asunto ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei me päästä uuteen kotiin kuin vasta 3. lokakuuta! Nyt vielä eletään vanhassa ja laitetaan tämä luovutuskuntoon.

   Isot ruuvinreiät paikkaan, en mitään taulujen ruuveja. Nuo kaksi rumaa seinää maalasin olohuoneesta, mutta makuuhuoneen ja lapsen huoneen tehosteseinien annan olla. Makuuhuoneessa on kyllä maalissa repeämiä, kun maali tarttui hyllyihin ja verhotankoihin, mutta minusta se ei ole meidän vika ja ongelma. Omat jäljet siivotaan kyllä.

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!