maanantai 26. syyskuuta 2016

Lähtölaskenta alkaaVitriinikaappi valmistuu hiljakseen. Musta liuotinohenteinen maali kuivuu hirveän hitaasti, eikä vielä ihan voi sanoa, minkälainen lopputuloksesta tulee. Valkoinen ja musta näyttävät kyllä tosi kivoilta yhdessä. Sääli tosin, että kaunis punainen on nyt poissa.

Toivottavasti kiilto tästä vielä laskee. Kansilevy ainakin kaipaa vielä uuden maalikerroksen. Se näyttää jotenkin kauhean epäsiistiltä ja niljakkaalta.

Viimeinenkin kaapinperukka kotosalla on pian koluttu. Sopivan kokoisista pahvilaatikoista on koko ajan pula: joko tarvittava loota on aivan liian iso tai sitten sinne ei mahdu yhtään mitään. Tänään on tasan viikko aikaa tässä murjussa, ja vielä pitää ehtiä yhtä jos toista. Kaikki tehtävien asioiden listalla olevat asiat tuntuvat olevan sellaisia, että ne pitäisi tehdä ensimmäisenä. Ainakin nyt ullakolta raahatut vanhat muoviset pyykkikorit pitää pestä, että ruokakaapin raskaat lasipurkit saa pakattua.

Vaatehuonekin tyhjeni kertaheitolla, kun nostimme kaapit ulos. Vaatekaapit ovat viimeinen iso myytävä juttu, ja melkolailla ne tuntuvat eteisessä tilaa vievän. Mutta tuntuupahan sitten oikein erityisen tilavalta ja mukavalta, kun näistä vihdoin pääsee eroon!


Maalattavat asiat ovat vallanneet koko olohuoneen. Makuuhuone on täynnä juuri pakattavia asioita ja lapsen huone on täynnä jo pakattuja laatikoita. Omissa haavekuvitelmissani pois lähtevistä tavaroista olisi hankkiuduttu eroon jo vähintään viikko sitten, mitään edestakaista raijailua ei enää olisi jäljellä ja laatikotkin olisi nipistetty mahdottoman sievään nippuun. Jeps, ehkä jossakin toisessa elämässä sitten? Kai se tästä lutviutuu, tavalla tai toisella. Hurjan nopeasti on kyllä aika mennyt, vaikka sitä piti olla vaikka kuinka paljon!


2 kommenttia:

  1. Kääks, enää viikkoa ja pääset uutta kotia laittamaan kuntoon! Tsemppiä viimeiseen puristukseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuusi päivää! Ihan kauheaa! Sujuisipa itse muuttopäivä jotenkin teleporttaamalla. Saatais tämä kaaos siirrettyä uuteen paikkaan silmänräpäyksessä!

      Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!