perjantai 16. syyskuuta 2016

Lähtevää ja saapuvaaKylläpäs meidän eteinen näyttää nyt niin erilaiselta, kun se on ihan tyhjä! Kymmenkunta kenkäparia kuivattelee vielä parvekkeella pesun jäljiltä, mutta muuten kenkähylly on tyhjä ja valmis purettavaksi. Samoin vaatetanko täytyy irrottaa, mutta niitä varten tarvitaan joko todella paljon pituutta tai oikein korkea jakkara.


Kävin jo kantamassa ullakolta eteiseen 50-lukuisen hattuhyllyn, joka tähän asuntoon kuuluu. Keltainen nojatuolikin käytiin jo noutamassa.

Tämän viikon tehtävien asioiden lista on melko kunnianhimoinen. Aika paljon on jo ehditty tehdä, mutta paljon on vielä tekemistäkin.
 
Ihana, tyhjä, valkoinen eteinen. Värikkäät pottulaatikkohyllyt rullailin pojan huoneeseen odottelemaan muuttoa.
 
Tuntuu, että olen kääntänyt kelkkani ihan kokonaan sisustuksen suhteen, ja kaikki turhan värikäs suorastaan ärsyttää silmää ja näyttää vain sotkuiselta. Nyt on hyvä vaihe aloittaa puhtaalta pöydältä ja miettiä kaikki uusiksi. Valkoista lattiaa tulee kyllä ikävä, mutta kyllä minä vähän odotan, josko ruskea lattia olisi siivousmielessä valkoista armeliaampi. Eikä meistä mitään minimalisteja tule: seitsemisenkymmentä Consuparia täytyy ehdottomasti saada uudessakin kodissa näkösälle!


6 kommenttia:

 1. Kylläpä on tyhjää. Kiva odotella uudesta kodista kuvia. Jaksamista edelleenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin! Sitä oli jo tottunut sellaiseen värien sekamelskaan, mutta nyt kun näkee tilan tyhjänä, sanoisin että se on parhaimmillaan näin. Täytyy vielä uudessa kodissa katsoa, löytävätkö pottulaatikot paikkaansa vai saavatko lähteä maailmalle.

   Minäkin odotan uutta kotia aivan malttamattomana :) Ja sitä muuttopäivän saunaa!

   Poista
 2. Hei kysymys tuosta naulakosta; onko se jostain muusta teillä kiinnitetty kuin katosta? Heiluuko se paljon ja ärsyttääkö se :) ? Olisi saman tapainen suunnitteilla joten käytännön vinkit ovat tervetulleita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naulakko on katosta kiinni kahdella koukulla. Se on sen verran irti seinästä, että takit mahtuvat henkareissa paikoilleen. Ei se oikein heilu, kun siinä on painoa. Mutta totta kai heiluu sitten jos rupeaa asiakseen heiluttamaan. Eli heiluminen ei ärsytä :)

   Poista
  2. Kiitän, ehkä uskallan sitten kokeilla niin etten kiinnitä naulakkoa :). Saahan sitä sitten sidottua jos alkaa käymään hermoille :D

   Poista
  3. Kokeile vain! :) Ei se meitä ole mitenkään häirinnyt, eikä se itsekseen pääse liikkumaan!

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!