keskiviikko 7. syyskuuta 2016

KenkäpyykkiäConverse-hylly on ollut yksi kivoimmista jutuista tämän kodin sisustuksessa. Kettingeistä ja laudanpätkistä rakennettu, katosta koukuilla roikkuva hylly tuo roimasti lisää säilytystilaa vaikeanmalliseen eteiseen, ja kengät ovat näyttävästi esillä. 


Uuteenkin kotiin kengät on tarkoitus saada näytille, mutta ei ole vielä varmaa, mahtuuko nykyinen hylly kapoisaan eteiseen. Uusia suunnitelmia on tietysti mielessä, mutta täytyy ensin testata vanhan hyllyn sopivuus.

Hyllyn sisältö kulkee laatikoihin pesukoneen kautta. Ihan kaikkia kenkiä ei tarvitse pestä, mutta tämmöinen suururakka tuntuu mukavalta. Kiva päästä uuteen kotiin puhtaalta pohjalta. Sitten kengätkin kiiltävät.


Parveke on jo purettu kaikesta kauniista ja kotoisasta. Kyllä osaakin paljas betonilattia olla ankea ja ruma!

Meillä olisi muksun kanssa sellainen mahdottoman upea tilanne, että jalkamme ovat samankokoiset. Harmi, ettei kenkämaku kuitenkaan mätsää, eikä lapsi suostu valitsemaan niitä kenkiä, jotka minä ottaisin mieluusti käyttöön sitten, kun lapsi kasvaa niistä yli. Yhdet mustat kumpparit sain ylipuhuttua, ja yhdet Converset ostin muka pojalle, mutta niitä hän ei ole suostunut jalkaansa pistämään. Hätähän tässä tulee käteen; pian jalka taas kasvaa, ja sitten tämäkin mainio tilaisuus menee aivan ohi!


4 kommenttia:

 1. Täällä just mietin kenkien säilytykseen ratkaisua. Yläkerran portaiden alle voisi perustaa kenkäparkin, jos vain keksisi toimivan ratkaisun....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko tämä sulle tuttu: http://www.styleroom.fi/album/47516-eteinen

   Tässä on portaiden alle tehty tuollaiset vetolaatikot kengille :) Tosi hyvännäköinen ja varmasti imee monet kengät!

   Poista
 2. Tuo hyllykkö on aika kätevän näköinen. Kengät pitäis kyllä on puhtaat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ollut hyvä hylly, ihan mahdoton tavarasyöppö :)

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!