maanantai 26. syyskuuta 2016

Ja tämän vuoden käsivällisyyspalkinto menee......ilman muuta minulle itselleni. Onnea pitkäjänteisyydestä ja maltin säilyttämisestä kiperimmässäkin tilanteessa! Onnea!


Märkäähän se maali vielä on, mutta jos nostaa oikein, oikein varovasti sillä tavalla, ettei juuri mihinkään koske, niin ihan hyvin onnistuu kasata kaluste! Jos on sellainen täysi täpinä päällänsä, ettei muuta pysty ajattelemaan, on aivan mahdotonta odottaa vuorokausi maalin kuivumista. Huh huh, lehmän hermot pitää olla sellaiseen.

Se on kesken vielä ja ovet irrallaan. Onko liian aikaista sanoa, että tästä tulee ihan hyvä.


10 kommenttia:

 1. Ei ole liian aikaista yhtään, hyvältähän tuo näyttää jo nyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vitriini saa vielä huomiseen asti kuivua, ja sitten pääsee viimeistelemään. Laseista täytyy raaputtaa maalit irti ja sivun rautaosia hioa teräsvillalla. Sitten on valmista!

   Poista
 2. Enemmän kuin ihan hyvä 😊 siitä tulee upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Minustakin se näyttää hirmu kivalta. Melkein tekee mieli jättää lasiovet laittamatta.

   Poista
 3. No on hieno! Vähän kyllä muuttui kalusteen luonne värin myötä. Mutta ei se tuokaan huono ole, erilainen vain! :) AnuEe

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mieluusti olisin pitänyt vanhanlaisena, mutta tämä on ihan hyvä kompromissi :) Huomenna vitriini on kuiva ja sen saa siirtää olohuoneen lattialta tilaa viemästä.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt on toinen maalikerros pinnassa ja vitriini maalattu! Huh, olipahan urakka! Keväällä aloitin ja nyt vasta on valmista!

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos! Toivottavasti tuo valkoinen maali ei rupea kellastumaan! Tykkään kovasti mustasta ja valkoisesta näin vieretysten.

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!