keskiviikko 14. syyskuuta 2016

HuumorilinjallaYritetään tässä kaaoksen keskellä maltillisesti suhtautua uusiin ostoksiin, mutta aina ei malta olla nappaamatta jotakin jännää mukaan. Huippusöpö huumorityyny tarttui heräteostoksena ruokaostoksilla mukaan. Bad dog, ihan niin kuin Elmo ja Manu! 
 
 
Näköjään tämmöinen leikkisä tyyli on alkanut miellyttää silmää, vaikkei se tarkoitushakuista olekaan. Eiköhän yksi hölmö hyvänmielen tyyny meiltä paikkansa löydä. Uudet jutut jemmataan vielä koskemattomina laatikoihin. Ihan kuin paketoisi itselleen joululahjoja. Sitten on kyllä jännää, kun pääsee lopultakin purkamaan jemmalaatikoita.

Kipaisin eilen hakemassa kymmenkunta pahvilaatikkoa kaupasta, ja nekin täyttyivät ennätysvauhdilla niin, ettei missään näy mitään muutosta. Paljonkohan niitä laatikoita oikein tarvii? Ja miten ihmeessä kaikki tavarat onkaan niin vaikeasti pakattavissa: on karttapalloa, tennismailaa, jumppamattoa ja vaikka mitä, mikä ei mahdu laatikon seinien sisäpuolelle! Lajittelen kasoja sen mukaan, miten ne pakataan muuttoautoon: siistit, pinottavat laatikot, joita voi kärrätä kippikärryllä; avoimet laatikot jotka täytyy kantaa yksittäin ja pakkaamiseen tyystin kelpaamattomat, erikseen kannettavat tavarat kuten pulkka ja skuutti.


Onneksi aika kuluu, halusi tai ei, ja kohta on tämäkin rulijanssi väistämättä ohi. Sitten lämmitetään sauna, tilataan pitsa ja lösähdetään uudelle sängylle nukkumaan!

15 kommenttia:

 1. Muuttopitsa on paras! Meillä on muuton jälkeen aina keittiönpöytä ollut jossain hävityksenkaaoksen keskellä niin, että muuttopitsa syödään piknik tyyliin lattialla. Mikäli vapaata lattiatilaa jostain sattuu näkymään :D Ai kauhea, tässä on 4 vuoden sisällä 4 muuttoa takana. Nyt on onneksi oma koti, josta ei ole kiirettä pois! Tsemppiä muuttoon!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Ja se, kun saa tooosi janoisena juoda kylmää limsaa muuton keskellä! Sitä saunaa ollaan jo pitkään haikailtu, kun siis nyt tiedetään että sellainen on tulossa. Ostin sinnekin jo uuden laudeliinan, sievän ja hienon.

   Mulla on nyt pakkausjärjestys sellainen, että olen siirtänyt valmiit laatikot pojan huoneeseen (poikarukka on siirtynyt patjoineen olohuoneeseen nukkumaan). Olohuone on sellainen läpikäytävän tavaran pakkaussatama. Muissa tiloissa on vain peruskaaos.

   Yritän hahmottaa tuota muutettavan tavaran määrää ja sitä myötä aikaa, joka muuttamiseen menee. Hirveän stressaavaa, kun avaimet saa kello 12 ja samaan aikaan pitäisi luovuttaa omansa!

   Neljä muuttoa neljässä vuodessa kuulostaa kauhealta. Onnittelut pysyvästä kodista :)

   Poista
 2. Pakko saada tommonen tyynyliina! Mistä kaupasta se on? AnuEe

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän on kuule sisustusateljee Prismasta! :) Limingantullissa näkyi olevan erilaisiakin, tämä oli kyllä hienoin. Maksoi 9.90 euroa ja on juuri sellainen, joka ensimmäisessä pesussa menee pilalle. Mutta kerrankos sitä huumorityynyä ostetaan! En tiiä mikä mulla vaivaa kun olen tuolle nyt kaksi päivää nauranut.

   Poista
  2. Ai niin, se ei ollut tyynyliina vaan tyyny tulee mukana.

   Poista
 3. samoin, pakko saada....
  t.russelin omistaja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Prismasta, Prismasta. Sieltä olen ruvennut viime aikoina tekemään sisustusostokseni. Ovat järjestäneet liikkeen niin, että jos porteilta lähtee ja suuntaa kolmen kilometrin päähän maitohyllylle, saa kaksi kilometriä nappaistua matkasta jos oikaisee sisustusosaston kautta :( Ensin siinä on kukkaosasto, sitten sisustusjutut ja lopulta astiat :(((

   PS. Russelit on aivan ihania.

   Poista
 4. Onpa tosiaan hauska tyyny. Muuttopizza on ihan parasta. Meillä sitä viimeisessä muutossa (jo kuusi vuotta sitten) syötiinkin takapihalla. Se nimittäin oli ainoa paikka, missä pöytätilaa oli vapaana :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekstilliset sisustusasiat on pahoja: varmasti seuraava askel on ostaa Isäntä- ja Emäntä-tekstiset pipot. Mutta ei kai siinä, jos sitten tulee onnelliseksi.

   Minun mielikuvissa me tullaan syömään pitsaa olohuoneen lattialla. Meillä on muuten tavoitteena olla päästämättä koiria uudelle sängylle uudessa kodissa. Oikein myhäillen mietin, miten ensin syödään pitsaa, sitten mennään omaan saunaan ja lopuksi uudelle sängylle uusien petivaatteiden keskelle ILMAN KOIRIA. (Tulen putoamaan pilvilinnoistani rytisten.)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Eikö! :))) Ihan hölmöä, miten joku tavara voi saada niin iloiseksi.

   Poista
 6. Tsemppiä muuttoon! Kun me kolme ja puoli vuotta sitten myimme rivarinpätkän, jouduimme kuukaudeksi vuokraamaan kerrostaloasunnon ennenkuin pääsimme muuttamaan nykyiseen. Eli tavarat tuli kannettua kahteen kertaan kuukauden sisällä ja muuttoautona meillä oli sellainen pitkä juomarekka, joka oli ääriään myöten täynnä. Viime viikolla purin viimeiset laatikot, suoraan roskikseen. Niin hyödyllisiä ja tarpeellisia ne tavarat olivat, täytyykin muistaa kiitellä muuttoporukkaa ahkeroinnistaan silloin 3,5 vuotta sitten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyyyi, kauheaa tuommoinen välivaiheen muutto! Meillä on muuttoautona ihan tavallinen pakettiauto, ja vähän jännittää, miten paljon sinne tavaraa mahtuu ja montako keikkaa joutuu heittämään.

   Olisikin ihan mahtava, jos saisi tavarat karsittua niin, että omistaisi vain minimin. Niin kuin ensimmäisessä opiskelija-asunnossa. Yksi kauha, yksi lasta, yksi kattila. Ei vispilää, ei pullonavaajaa, ei kaulinta. No en kyllä selviäisi :)

   Poista
 7. Ihana toi koiratyynyt, kyllä se paikkansa löytää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina on tilaa uusille koirakuvioisille asioille :) Mistäpä muistuikin mieleeni, että mullahan on kangaskaapissa iso pala käyttämätöntä koirakangasta!

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!