keskiviikko 7. syyskuuta 2016

Coolein tapetti ever!Vihdoin postipaketti saapui ja sain kannettua kotiin jännityksellä odotetun sarjakuvatapetin! En vielä raaski avata rullia, mutta lupaavalta näyttää!


En ole muuten koskaan ennen tapetoinut mitään. Kuinkahan tuo luonnistuu?

Supersankarit tulevat koristamaan pojan huoneen päätyseinää. Nyt kun tapetti on näin näyttävä, mietin, onko vanha aitan ovi sängynpäätynä jo liikaa. Toisaalta rouhea puu sopisi hyvinkin tapetin pariksi, toisaalta tapetti näyttää yksinäänkin kivalta.


En ole vielä päättänyt, tapetoinko seinän vai pitäisikö tapetoida vain oikein, oikein iso levy taulun tapaan. Vaneri on turhan hintavaa sellaiseen tarkoitukseen, mutta mitäs muita levyvaihtoehtoja onkaan olemassa?


13 kommenttia:

 1. Kiva nähdä kun saat tapetin seinään, odotellaan !!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin aivan jännittää, mitä tästä tulee! Oliskohan sittenkin pitänyt avata tuota pakettia, että voi tarkistaa, ettei paperissa ole painojäljessä mitään vikaa..

   Poista
 2. Huh, no nyt on kyllä upea tapetti!! Minäkään en ole koskaan tapetoinut, joten täällä jännitetään miten menee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus aikoja sitten bongasin netissä kuvan, jossa oli käytetty tätä tapettia. Nyt sen muistin ja metsästin :)

   En osaa yhtään arvioida, paljonko tapettia seinälle menee ja pitääkö sitä jollakin tapaa kohdistaa. Yritin ottaa reilusti; siinä on sitten vähän tyrimisvaraakin :)

   Poista
 3. Hei!

  Eikö kierrätyskeskus pursua kaiken kokosia ja näkösiä levyjä? Vanhoja keittiönovia yms. yms.? Jospa sieltä löytyis sulle sopiva vaihtoehto?

  -Kirsikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä tullut ajatelleeksi! En ole ainakaan hoksannut, että siellä olisi isoja levyjä. Ajattelin sellaista monimetristä, oikein oikein isoa! Täytyy käydä kurkkaamassa :) Toisaalta rautakaupoissa myydään isoja vanerilevyjä tosi edullisesti, miten ihmeessä olin tuonkin unohtanut! Vaneriliikkeessä joutopalat on sen 25 e / neliö.

   Poista
 4. En ole itsekään tapetoinut, mutta voihan sitä tapetoida vain haluamansa kokoisen läiskän seinälle. Sitten raamit ympärille, vaikka kivasta laudasta tms. Näin voi jättää levyn välistä pois. Levy pitää myös kiinnittää seinään, ettei se kaadu sieltä päälle. Onnea uuteen kotiin ja uudesta tapetista!
  t. - Henna-Maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen levyn tarkoitus olisi, että tapetin saa sitten mukaansa, kun muuttaa seuraavaan :) Pitää ensin katsoa, että viihtyykö tuossa uudessa asunnossa ja onko se sellainen paikka, jossa aiotaan pidempään olla. Harmittaisi, jos hyvä tapetti sitten jäisi.

   Levyn ruuvaamisesta olisi sitten myös paljon vähemmän vaivaa kuin tapettien poistamisesta.

   Poista
 5. Oisko kovalevy sopuvan hintaista? Missä menee kipuraja. Ainakin meillä isä käyttää kovalevyä pahvin tilalla suojaamassa paikkoja. En tosin tiedä, onko se tavarn oikea nimi. Joskus se on mustaa toiselta puolelta ja keltaista toiselta. Google väittää sen kyllä olevan maatilavaneeria, mutta kovalevynkin nimellä löysin jotain levyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kovalevy tosiaan on halpaa! Siis se sellainen, jota huonekalujen taustat on. Siinä ei taida maali pysyä? Varmaan pitää kuitenkin maalata tausta valkoiseksi, ettei kuulla läpi.

   Muistin, että rautakaupoissa vaneria myydään isoina levyinä tosi halvalla (en muista hintaa mutta alta 50 euroa). Sen voisi maalata, ja sitten ottaa tapetit mukaan kun taas muuttaa.

   Poista
  2. Pysyy kovalevyssä maali! Tehtiin asuntovaunuun perusteellinen remppa (eristeitä myöten vaihettiin), niin seinät levytettiin sitte kovalevyllä ja maalattiin valkoseksi, hyvin on kestäny 2,5 vuotta jo :)

   Poista
 6. Ihana tapetti! Mistä? Tekee pojan onnelliseksi varmasti :) http://valkoinenhaave.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilasin tapetin Ebaystä :) Muutama uusi juttu odottaa nyt uutta kotia, eikä millään malttaisi odottaa, että pääsee laittamaan kaiken paikoilleen!

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!