maanantai 19. syyskuuta 2016

Arkistojen kätköistäSukelsin kotikuvien syövereihin etsiessäni yhtä vanhaa eteiskuvaa. Kaipaamaani kuvaa ei löytynyt, mutta sen sijaan löytyi kuvia tätä edeltäneestä kodista. 


Viimeisimmät postaukset vanhassa kodissa ovat olleet täynnä juuri samanmoista innostusta tulevasta kuin on nytkin ilmassa. Vanhassa kodissa oli ihan erilainen sisustus kuin tässä nykyisessä, ja silloin jännitti päästä laittamaan kokonaan uutta, ihan niin kuin nytkin.


Aivan iäisyyden takaisilta tuntuvat nämäkin ajat! Tuota eteissyvennyksen mudan sävyä olen vähän alkanut kaivata takaisin. Värikoodeja en tietenkään ole ottanut ylös, mutta eiköhän se silmä maalikaupassa kerro, mistä tykkää.

Vanhoissa kotikuvissa törmää tavaroihin, joita ei ole enää aikapäiviin omistanut ja jotka on jo ehtinyt unohtaa. Heh, etanolitakkakin oli aikanaan iso juttu. Pinkki nojatuoli, sänky ja vanha puinen kaappi seuraavat nytkin mukana. Kaikki muu on ajat sitten mennyttä.


(No valokuva, tyynyliinat ja lakana ovat vielä olemassa, jos täytyy olla aivan tarkka.)
 
Tässä kodissa puolestaan piipahti hetken vierailulla majesteettinen nojatuoli. Elmo on aina ollut kaikenlaisten nojatuolien suuri ystävä, ja se tykkäsi tästäkin tuolista.

Jos palataan takaisin tähän päivään, kerrottakoon, että vanha lipasto sai uuden maalikerroksen ja odottelee saapuvaa postilähetystä. Olisivatpa viikonloppuna tilatut vetimet ehtineet tämän päivän postin mukaan niin, että olisivat jo huomenna perillä! Oikeastihan lipastolla ei ole mikään kiire, kun sitä ei kuitenkaan tässä asunnossa enää oteta käyttöön. En vain malttaisi odottaa, että näen valmiin lopputuloksen.Consuhylly ja vaatetanko väistyivät vanhan naulakon tieltä. Koukut odottelevat vielä katon rajassa irrottelijaansa, ja naulakon alle on alkanut kertyä lähteviä kalusteita. Tasan kahden viikon päästä olemme uudessa kodissa, ja sitten päättyy tämän kodin tarina. Onneksi sentään on tullut otettua roimasti kuvia, ja onneksi edessä on monia uusia sisustusprojekteja!


4 kommenttia:

  1. Kuvat ovat hyviä monissa asioissa. Mä kattelin koska meidän pesuh/saunan remontti on tehty. Löysin kuvan ja siinä vuosiluku.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vanhoihin kuviin on kyllä kiva palata :) Ei sitä jälkeenpäin muistakaan, miltä ennen on näyttänyt!

      Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!