maanantai 29. elokuuta 2016

Yökyläilyn jälkeenLapsella oli viikonloppuna mukava kaveri yökylässä. Meteliä lähti kuin pienestä kylästä, mutta vieraan lähdettyä hiljeni. Enää ei tarvitse viedä  varapatjaa ullakolle. Se saa odotella muuttoa sisätiloissa. 


Pojan tulevan huoneen ilme on vielä mietinnässä. Huoneeseen mahtuu luultavasti vain pöytä, sänky ja musta kirjakaappi. Valkoinen senkki siirtynee olohuoneeseen. Meidän on tarkoitus vaihtaa oma, liian kapea 120-senttinen sänky kunnolliseen, ja poika haaveilee ylijäävää itselleen. En vielä ole varma, kannattaako niin pientä huonetta tukkia niin isolla sängyllä, ja kumpi näyttäisi tulevaa, melko näyttävää tapettia vasten paremmalta. Aitan ovesta tehty sängynpääty on varmaankin liian kapea normaalilevyiselle parisängylle, joten se pitäisi ujuttaa pojan huoneeseen. Mutta onkohan liikaa, jos on näyttävä tapetti ja sitä vasten vielä näyttävä aitan ovi?

Elmo ja Manu vaikuttavat toipuneen leikkauksesta aivan mainiosti. Yhden laastarin sain repäistyä Elmon kyljestä ennen kuin se ehti hoksata, mitä tapahtuu. Yhden laastarin Manu on mennyt syömään, ja yhdet laastarit löytyy vielä molempien massuista. Kokeillaan tänään taas uudemman kerran, vaikkakin usko onnistumisesta on matala. Koirat aavistavat kyllä, milloin olen laastarinrepimisasialla liikkeellä.

 Uusi viikko on lähtenyt taas käyntiin. Elokuu vetelee viimeisiään, ja sitten siirrytään ihan virallisestikin syksyn puolelle. Minä puljailen tavaran kanssa ja yritän päästä ylimääräisistä mahdollisimman tarkasti eroon. Tällä viikolla on lähdössä ainakin risa ruskea sohva (joku huoli sen!) ja parvekekalusteet.


2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Sen ne kyllä tekee! Vaikka ihan vaivihkaa vasta mielessäni ajattelen, että nytpä sen repäisen, niin Elmo tiesi heti kieltäytyä.

      Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!