tiistai 9. elokuuta 2016

Valmiina syksyynKoulureppu on pakattu ja uusi kiiltävä penaali täytetty hienoilla tarvikkeilla. Uudet huolella valitut vaatteet on viikattu tuolinreunalle odottamaan ensimmäistä koulupäivää. Kampa on nostettu pöydälle; aikomuksena on laittaa geeliä ja kammata tukkaa sivuun. Viides luokka alkaa jo! Oma viides luokka on vielä aivan tuoreena muistissa. Miten voin olla näin vanha?


Koulun alkaminen on joka vuosi yhtä kutkuttavaa. Surkeaa, että kesä meni jo, mutta syksyllä puhaltavat uudet, raikkaat tuulet. Onhan tämä kuitenkin melko jännittävää aikaa!

Omakin vaatekaappi on syksyä kohti alkanut huudella uusien tuulien perään. Kirpparilta löytyi muutamalla eurolla aika kiva mekko. Seppälää vain, mutta ihan niin minun näköiseni. Mitenhän sinapinväristä on yhtäkkiä tullut suunnilleen koko garderobin kulmakivi, vaikka ennen en voinut sitä edes sietää.
Vaatekaappi karsiutui keväällä turhista kappaleista, mutta muutamia uusia vaatteita on tullut tilalle. Tukkauudistus sen sai aikaan; kun saa kerrankin uutta ilmettä naamatauluun, tekee mieli uudistautua aivan kokonaan!


Mukavaa alkavaa lukuvuotta kaikille, joita asia jollain tapaa koskettaa :)


2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitokset :) En juuri koskaan shoppaile oikeissa vaatekaupoissa, mutta Seppälältä tulee kyllä monesti kirpparilla vastaan kivannäköisiä, naisellisia vaatteita.

      Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!