maanantai 15. elokuuta 2016

Tauluja lipastollaTavarat seilaavat siellä ja täällä, ja koko koti on yksi lähtevien laivojen satama. Olohuoneessa on entiseen verrattuna ihanan avaraa, mutta lipaston päälle on muotoutunut oikea sommitelmien sommitelma. 


Nostin taulut lattioilta pölyä keräämästä vanhalle lipastolle, ja yksi nurkka näyttää nyt kovin kotoisalta. Kotoisuus on tietenkin täyttä harhaa: lähtö on mielessä joka päivä. Kaksioita löytyy pilvin pimein, kolmioita ei nimeksikään. Järkevä muuttaisi johonkin vain (olisi muuttanut jo), me olemme yrittäneet etsiä jotakin mielekästä. Vatvominen käy hermon päälle.
 Pitkän tauon jälkeen kaivelin ompelukoneen esille ja rupesin ompelemaan. En muistanutkaan, miten kutkuttavalta tuntuu, kun joku ompelus on keskeneräinen ja pitää malttaa odottaa seuraavaan päivään, että saa jatkaa. Jotakin mukavaa siis huomisellekin luvassa!


7 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää taulut lipaston päällä.
  Hyviä ompeluja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Eilinen ompelus jäi siihen pisteeseen, että mekkoon pitäisi lisätä vuori. Jännittää jatko, kun sitten näkee, tuliko hyvä vai ei!

   Poista
 2. Entä 4h+k:t? Ainakin täällä etelässä isoja asuntoja on paremmin tarjolla kuin pieniä, koska niin moni kaupunkilainen on sinkku. Sitä paitsi aikuisen ikäiset sinkut, jotka asuvat lähiöissä, tuntuvat järjestään asuvan juurikin kolmiossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei olla neliöitä katsottu, mutta luulisin, että ne ovat vielä harvinaisempia (ja kalliimpia). Veikkaisin, että yksiöt on halutuimpia, mutta kyllä kaksioita on ainakin vapaana tosi paljon. Ehkä oikein isoja kaupunkiasuntoja ei ole niin paljon rakennettukaan?

   Poista
 3. Olen ihan huvikseni kattellut myytäviä asuntoja. Olen kans huomannut että kaksioita on enemmän kuin kolmioita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kolmiot on jotenkin tosi kiven alla. Vähintäänkin niissä on lemmikkikielto.

   Mutta eiköhän sieltä ennen pitkää joku tupsahda eteen, vaikka kyllästyttääkin etsiminen.

   Poista
 4. Mä oon ihan kade! Tuo luurankotaulu on niin siisti. Ihana sommitelma muutenkin :)

  VastaaPoista

Mukava, kun jätit jälkesi!