torstai 11. elokuuta 2016

Syksyisiä tunnelmiaEnsimmäinen koulupäivä takana, ja hyvin oli kuulemma mennyt! Uusi opettaja vaikuttaa mukavalta ja ruokakin oli ollut hyvää. Mukava nähdä, kun toinen on niin innoissaan koulun alkamisesta.


Valtavalla harppauksella siirryttiin kesähelteistä suoraan syksyyn. Iltaisin tuulee niin, että heikompaa hirvittää. Aivan yhtäkkisesti illatkin muuttuivat valoisista pimeiksi. Tätä se nyt sitten on maaliskuulle saakka, voi plääh. Pitää yrittää repiä riemu irti jokaisesta vuodenajasta, mutta kyllähän se riemu on kovin vaikeaksi ja vähäiseksi tehty.

Sää on muutenkin tähän aikaan kovin epävakaista: yhtenä hetkenä paistaa aurinko ja toisena vettä tulee ihan saavista kaatamalla. Avainkaappi on näppärä paikka kuivatella sateenvarjoa.

Ihan hiljaksensa tavaramäärä vähenee vähenemistään. Meillä on (epärealistisena) tavoitteena päästä muuttamaan johonkin syyskuun alussa, mutta ei kertakaikkiaan löydy mitään järkevää! Jonkinmoisia kaksioita kyllä löytyy, mutta kaikki kolmiot sijaitsevat kiven takana, jossakin Rajakylässä tai Haukiputaalla. Miten ihmiset ikinä löytävät uusia koteja?

Syyskuun alkuun on enää pikkuisen aikaa, eikä tämä homma ole edennyt millään tavalla. Mutta ehkä se unelmien hirsinen mummonmökki järvenrannalla, tarpeeksi kaukana naapureista mutta silti hyvin lähellä keskustaa löytyy vielä. Paljon mahdollista, paljon mahdollista.


7 kommenttia:

 1. Samanlainen ilma täälläkin. Toivotaan että löytyisi uusi koti.

  VastaaPoista
 2. Moi!
  Oon seurannut sun blogia jo pitkään (vuosia kai, hui kuinka ne vierii). Muutan Oulun sisällä myös lähikuukausina, syynä ero -blaah. Kyllä ei ole helppoa löytää kivaa ja kohtuuhintaista asuntoa (-vuokra!)
  Terkuin Anu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahoitteluni eron vuoksi mutta onnittelut uuteen elämään! Kyllä se ennen pitkää iloksi vielä muuttuu.

   Syrjemmältä (ja juurikin jostakin Haukiputaalta) varmaan löytyykin halvempia, mutta kyllä ne aika nuhjuisilta usein näyttää. Tsemppiä asunnon etsimiseen! Muista kurkata Tori!

   Poista
 3. Tsemppiä asunnon etsimiseen.
  Itse asumme isossa omakotitalossa ja jos tästä pitäis muuttaa jonnekkin,
  niin olis ihan hirvee homma kattoa kaikki tavarat läpi.
  Oikein mukavaa lauantai iltaa sulle.

  VastaaPoista

Mukava, kun jätit jälkesi!