lauantai 27. elokuuta 2016

Sattumuksien summana kotoisa nurkkausKoko ajan tavaraa karsiessa tuntuu, että viimeisiä viedään. Siltähän on tuntunut jo pitkän aikaa, joten lienee harhaa koko ajatus. Ullakoltakin on löytynyt vielä kaikkea onkivavasta telttaan, persiljanistutuslaitteesta perämoottoriin.


Olin aivan unohtanut omat varastohyllyt, jotka nekin joutavat lähteä. Kannoimme rullakot sisälle myynti-ilmoitusta varten kuvattavaksi, ja aivan sattumalta olohuoneeseen muodostui hirvittävän sympaattinen nurkkaus.

Nämä stailaushommat ovat kyllä mukavia. Hyllykkö näyttää melkolailla kivemmalta sisätiloissa nätiksi lavastettuna kuin ullakon pimeydessä täynnä roinaa.
 
Jeps, sitä rompetta ja roinaa vielä riittää. Rullakot taitavat olla jos ei nyt viimeisiä niin ainakin viimeisimpiä huonekaluja, jotka meiltä lähtevät. Sitten on jäljellä enää pientä tavaraa, jonka saa pakata säkkeihin pois vietäväksi. Minkähänlainen on se tunne, kun ei omista enää yhtä ainutta turhaa tavaraa? Osaako sitä sitten ollakaan?


Ai niin, ja varastoon on unohtunut pieni vitriini, jonka pintakäsittelyn kesän alussa aloitin. Olisikohan se valmistunut siellä itsekseen?

Ensimmäinen uuden kodin hankintakin on jo tehty; tilasin netin kautta pojan huoneeseen tapetin, aika jännän sellaisen! Muuttoa on niin paljon mukavampi miettiä, kun on nähnyt paikan ja voi kuvitella sinne uusia asioita. Pitääkin käydä hakemassa maalikaupasta värilastuja, niin pääsee tuumailemaan uusia sävyjä!


3 kommenttia:

 1. Persiljanistutuslaite? Mikä se on?
  Perämoottori? Miksi teillä sellainen on?

  Ja ennen kaikkea: miten nämä eivät ole lähteneet (jos perämoottori on lähtemässä) jo aiemmissa karsinnoissa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muokkasin hyvää ja tunnettua sanontaa siitä, miten tavaraa on "p*rseestä perämoottoriin", mutta en halunnut käyttää tuota rumaa sanaa. Perämoottoria meillä ei sentään ole, vähän liioittelin, mutta persiljaa (muun muassa) voi istuttaa sellaisella puisella kapistuksella, jolla tehdään paperitötteröitä taimille. Se on kätevä laite se.

   Tuohon jälkimmäiseen kysymykseen en osaa vastata mitenkään järkevästi. Ullakolta löytyi muun muassa teltta, jota olemme tasan kerran käyttäneet. Ilmeisesti haluamme kuitenkin pitää kiinni siitä ajatuksesta, että olisimme todella retkeilyhenkisiä ihmisiä, vaikka emme ollenkaan ole.

   Poista
 2. Muutto on hyvä siitä että saa karsittua sitä turhaa tavaraa pois.
  Mulla sitä on aika lailla joka paikassa. Saas nähä saanko sen kirpparin aikaan, jossa sitä on tarkoitus hävittää.

  VastaaPoista

Mukava, kun jätit jälkesi!