maanantai 22. elokuuta 2016

Säilytysvinkki työpisteelleOn porailujen aika! Irrottelen seinille kiinnitettyjä asioita, ja huomasin, että meidän kynäpurkkiniksi on kokonaan jäänyt blogissa huomiotta! Makuuhuoneen ei-koskaan-kuvattavalla nurkalla on miehen työpiste, josta löytyy tietokonetta, tulostinta ja kaikkea todella ei-kuvauksellista.


Seinille poratut koukut ja niistä roikkuvat ämpärit ovat toimineet hyvänä kaaoksen kesyttäjänä. Ämpäreihin mahtuu mahdoton määrä kyniä, kumeja, viivoittimia ja sen sellaista. Liitutaulutarrasta leikattuihin suiroihin on kirjoitettu ämpäreiden sisältö.

Nyt on ämpärikokoelma ruuvattu irti seiniltä ja koti sitä myöten purettu muuttovalmiiksi. Vielä riittää irrotettavaa ja purettavaa, mutta vähä kerrallaan tästäkin selvitään!


6 kommenttia:

 1. Hyvä idea. Ja vieläpä siistin näköinen.
  Hyvää alkanutta viikkoa sulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Myin ämpärit ja koukut juuri naapurille Facebookin kirppisryhmän kautta, ne eivät enää muuta mukana. Kohteeseen tuli vaikka kuinka pitkä jono, ja muistin, etten ole tainnut näitä blogissa koskaan vilauttaa.

   (Sain suurta iloa siitä, että ihmiset jonottivat ämpäreitä.)

   Poista
 2. Hyvä idea, noihin sankoihin mahtuu vähän enemmän tavaraa.
  Jaksamista muuttoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nämä oli kyllä näpsäkät! Nyt haluaisin, että mahdollisimman paljon tavaraa olisi mahdollisimman piilossa. Suuri syy on siivous ja pölyn määrä, mutta muutenkin on tullut hirveä avaruuden ja selkeyden kaipuu! Katsotaan, kauanko sitä vaihetta kestää.

   Poista
 3. Tosi hyvä idea! Isommissa ämpäreissä voisi säilyttää paljon muutakin näin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta :) Ämpäri on kyllä oikein kelvollinen säilytysesine!

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!