torstai 18. elokuuta 2016

Runsautta avaruuden keskelläMukava, tavallinen torstai! Meillä kävi tällä viikolla vieraita, jotka kehuivat olohuoneen uutta avartunutta ilmettä. Omasta mielestähän koko koti on juuri nyt aivan lähtökuoseissaan, mutta siitä huolimatta olkkari on karsinnan myötä paljastanut parhaat puolensa. 


Tässä kuvakulmassa ei näytä kovin avaralta vaan melko runsaalta, mutta muualla sitä tavaraa ei juuri enää olekaan. Onpa ihana kasata kaikki lempitavarat yhteen. Pääsevät paremmin oikeuksiinsa, kun niille antaa tilaa. Aina sitä intoutuu liiaksi, mutta pitäisi vain malttaa mielensä, eikä täyttää joka ikistä nurkkaa kaikenlaisella romppeella!

Huomenna jatkuu muuttoperkaaminen ja pakkaaminen! Onneksi en kesällä heittänyt muuttolaatikoita menemään. Siellä ne ullakolla kiltisti odottavat uusintakierrosta ja ahkeraa pakkaajaa.


6 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää. Teidän kauniit kalusteet tulee ihanasti nyt esille.
  Kivaa perjantaita ja tulevaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti :) Sain itse asiassa keväällä nikkaroidun pukukaapinkin kaupaksi. Voi olla, että myöhemmin kaduttaa, mutta se on sitten sen ajan murhe!

   Poista
 2. Kyllä teillä on ollutkin pakkaamista ja karsimista. Toivottavasti asuntokuviot järjestyy. Oon saamaa mieltä, kauniille tavaroille on annettava tilaa. On osattava karsia ja välillä laittaa kaappiin piiloon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On on, ihan järjetön puljaaminen! En ymmärrä, miten sitä tavaraa aina vain löytyy, vaikka koko ajan on vähentänyt.

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!