maanantai 8. elokuuta 2016

Oma paikkaMeidän koirat on kovia loikoilemaan ja lekottelemaan. Mikä tahansa paikka kelpaa päiväunihetkeen, kunhan se vain ei ole koirille erityisesti tarkoitettu peti tai tyyny. Ehkä Elmo ja Manu ovat sen verran anarkisteja, etteivät suostu sopeutumaan niille tarjottuun muottiin, ja siksi ne etsivät lepopaikkansa sieltä mistä milloinkin tykkäävät.


Manu suosii erityisesti sellaisia koloja, joissa saa olla omassa rauhassa, mieluusti vähän piilossa. Eteisen nurkassa on pikkuisen Manun mittoihin suhteutettuna liian pieni kolo, johon Manu useimmiten änkeää.
Jos Manua ei näy, kannattaa ensimmäisenä etsiä eteisen nurkasta. Ja siellähän se taas olikin!
 
Elmolla taas ei niin kiinnosta lepopaikan suojaisuus: Elmo on sen verran itsevarma, että se uskoo olevansa turvassa vaikka kuinka aukealla paikalla. Tosin yksi sen lempipaikoista on vaatehuoneen henkaritankojen alla niin, ettei sitä vaatteiden alta juuri näy. Muuten Elmo arvostaa nukkumasijan pehmeyttä. Se pyörii, hyörii ja kuopii pitkän aikaa ennen kuin suostuu menemään maate. 
 Leppoisaa päivää myös sinulle!


8 kommenttia:

 1. Ihanat karvakuonot! Meidän rinsessa Rasavili on vallannut vierashuoneen. Se taitaa ihan oikeasti luulla huonetta omakseen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi söpöä :) Koirien käsitys omasta ylivoimaisuudesta on jotenkin niin lutuista. En osaa sanoa, mitä Manu ajattelee, mutta Elmo ainakin kuvittelee itsestään vaikka ja mitä :) Jos meillä olisi ylimääräinen huone, se varmasti pitäisi sitä omanaan. Tai kuka tietää jos se nytkin pitää koko tätä kotia Elmon omana :)

   Poista
 2. Ihanat paikat on koira löytänyt. Meillä nukkuu siellä missä me olemme. Yöllä omassa kopassa, aamuyössä meidän sängyss.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläk koirat nukkuu yöt vieressä. Manu kainalossa ja Elmo jalkopäässä (Elmoa ahdistaa olla liian lähetysten, Manu on semmoinen hellyydenkipeä). Aina joutuu olemaan vähän kippurassa eläinlauman keskellä.

   Poista
 3. Niilolla on oma "yksiö". Vaatenanaulakon toisen laioven pitää olla aina vähän auki, jotta poika pääsee yksöönsä...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, sesset on niin symppiksiä :) Manu tykkäsi aikaisemmin keittiön kolosta, jossa oli verho suojana. Nyt siellä ei enää ole verhoa eikä Manukaan viihdy enää omassa yksiössään. Onneksi noita nurkkia ja kulmia löytyy muualtakin.

   Poista
 4. Niin suloisia nuo teidän karvakorvat, naurattaa kun toinen on vähän pöljä ja toinen on fiksu! :D ♡ Meidän karvanaama nukkuu milloin missäkin, sohvalla, lattialla, sängyssä kainalossa tai jalkopäässä.... Ja on sillä oma petikin pienen vaatehuoneen nurkassa; kutsumme sitä "hänen kammarikseen" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on sellaisia ressukanrassukoita nuo meidän sesset! Ihan eri maata, ei uskoisi sukulaisiksi.

   Meillä on nyt uudessa kodissa koirille sänkykielto, kun sotkevat niin julmetusti. Koirat ovat ymmärtäneet homman jujun, mutta uhmaavat uutta sääntöä niin kuin kunnon jukuripäiden kuuluu. Itse asiassa se koiria varten tehty peti on viimein alkanut kelvata, pitkin hampain tosin :)

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!