tiistai 30. elokuuta 2016

Kivoja juttuja keittiössä


Purkuhommia on alettu tehdä paklailun ja seinien maalailun edessä. Vielä ehtii napsia kuvia kodin kivoista nurkista, ja yksi kiva nurkka on ehdottomasti keittiön vitriinin luona.

Mad-lehdet on jo nostettu lehtitelineeltä. Lehtitelineelle, vitriinille ja Kekkosen kuvalle täytyy ehdottomasti löytyä tila uudesta kodistakin.

Ei niin tarpeelliset lasiesineet ja keittiön koristepurkit menevät ensimmäisenä laatikkoon. Nyt on tiskattu koristeet ja lasijutut. Seuraavan kerran nähdään sitten uudessa kodissa!

 


Mikään ei ole tympeämpää kuin vanhan kodin valmistelu siistiin kuntoon. Jätän tavalliset taulujen paikat sellaisikseen, mutta kaikenlaisten hyllyjen ruuvit ovat jättäneet seiniin sen verran mittavat kolot, että ne täytyy paklata piiloon. Makuuhuoneen ja lapsen huoneen tehosteseinät saavat olla (toivottavasti), mutta olohuoneen musta ja keltainen täytyy maalata piiloon.

Ensimmäisten kolojen pakkelointi on jo alkanut. Nyt täytyy ruuvailla irti kaikki loputkin asiat (ja niitähän riittää!). Vanhasta kodista irtaantuminen on niin epämiellyttävää puuhaa, että haikeus jää kokonaan taakse.


1 kommentti:

Mukava, kun jätit jälkesi!